Кабінет міністрів прийняв рішення про те, щоб посилити карантинні обмеження в Україні. Скасували поділ країни на зони і повернули загальнонаціональний карантин.

Читайте Знай в Google News!

Рішення про карантин прийняв Кабмін на засіданні уряду.

По всій території України заборонено:

  • Проводити масові заходи більше 20 осіб і заповненістю більше 50% місць в театрах і кінотеатрах, а також громадському транспорті;
  • Робота дискотек, розважальних закладів та нічних клубів.;
  • З 22:00 і до 07: 00 забороняється робота ресторанів, барів і кафе. Дозволена видача замовлень на винос і адресна доставка;
  • Відвідувачі в закладах громадського харчування можуть знаходиться тільки на відстані не менше 2 метрів між місцями для сидіння за сусідніми столиками і не більше 4 осіб за столом без урахування дітей у віці до 18 років.
  • Під забороною і перевезення пасажирів громадським транспортом на міських, приміських, внутрішньообласних, міжобласних маршрутах в кількості більше, ніж кількість місць для сидіння.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вірус мутує і вакцини безсилі, епідеміолог поділилася тривожними новинами про Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, карантин вихідного дня перейде в повний локдаун, відомий лікар дав прогноз по пандемії Covid-19.

Також Знай. ua писав, що карантин вихідного дня порушили майже тисячу разів за добу, торгували, танцювали і спортом займалися.