Відеоблогер і політичний аналітик Сергій Корнак прокоментував конфлікт з колишнім міністром економіки Ігорем Уманським. Також блогер розповів, що на будівництво доріг в Україні було виділено чимало грошей, але побудували всього 2 тисячі кілометрів.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

Блогер згадав, що Уманський був на посаді 3 тижні, а пішов з величезним скандалом через те, що на нього нібито тиснуть. Потім він подав у відставку і написав у соціальній мережі пост щодо великого будівництва.

"120 мільярдів доларів + 36 мільярдів з ковід бюджету, тобто, 156 мільярдів, – це грандіозна сума. Але Уманський стверджує, що за всім цим будівництвом доріг стояв керівник Офісу Президента", - говорить відеоблогер.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

За словами блогера, з 6 тисяч кілометрів доріг, на що вже було виділено величезну суму, побудували тільки дві тисячі кілометрів. Корнак стверджує, що наближається зима і сезон будівництва закінчується, але дороги все так і не побудували.

Скріншот з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот з каналу Сергія Корнака в YouTube

"Де дороги, Єрмак? Вони нам все розповідають, що ось, ми Вам дороги будуємо, холопи, щоб ви добре ходили, щоб швидкі добре їздили... а ми тут з вами незадоволені. Мене цинізм цих чортів вже дратує! Ми розуміємо, що ми потрапили в ж*пу, а виходу з неї немає", - говорить Сергій Корнак.

Також політичний аналітик стверджує, що навіть на дорогах вкрали величезну кількість фінансових коштів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Що будемо робити, друзі? Я так думаю, що нічого, будемо чекати. І подивитися, що з цього вийде. У мене немає слів, я вражений, я просто не знаю, що навіть вам сказати", - з насмішкою і якоюсь роздратованістю сказав український блогер.

Нагадаємо, що Сергій Корнак прокоментував відмову деяких міст від дотримання карантину вихідного дня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", блогер Сергій Корнак прокоментував ситуацію з пандемією коронавірусу в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Корнак розповів, що він думає про введення карантину вихідного дня.