Політичний аналітик, підприємець і відеоблогер Сергій Корнак розповів про те, як побував всередині Верховної Ради, і як там все розташоване. Крім того, він розповів про те, як страждає малий бізнес і самі підприємці через введений карантин вихідного дня.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"У преси є доступ тільки на третій поверх і на балкон, де можна знімати депутатів. Балкон теж по запису, основні ЗМІ займають там собі місця, туди потрапити дуже важко. Третій поверх - ложа преси ... Туди виходять депутати тільки самі", - пояснив відеоблогер.

Він також згадав акцію протесту, на яку вийшли підприємці у зв'язку з введенням карантину вихідного дня. За його словами, ситуація під парламентом загострилася, була спроба прориву, люди штовхалися, але депутати відхилили скасування карантину, заявивши, що буде компенсація.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Жодна людина не отримає ніякої компенсації. Що далі робити? Йде якийсь ворожий посил, скрізь йде зіткнення суспільства. Це каста людей - сама неповажна серед влади, тому що допомоги їй не виявляється ніякої. У всіх олігархів рило в пуху", - заявив Сергій Корнак.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

За його словами, всі олігархи - одні й ті ж, "це клан", але він вважає, що так несправедливо і не можна робити. Корнак також підкреслив, що українців просто витісняють з бізнесу, щоб вони їхали закордон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Це дика несправедливість, треба лідера, який зможе все це зламати, розбити. Я не розумію.. І ми повинні цього лідера підтримати самі, інших методів немає, нам не дадуть.. Нам вже дали Зеленського, Порошенка, Тимошенко, нам вже все це давали, ось коли це від олігархів – це ж*па", - підкреслив відеоблогер у своєму відео.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак розповів, скільки кілометрів доріг було побудовано в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Корнак заявив, що люди просто терплять президента Володимира Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що відеоблогер Сергій Корнак розповів, чи потрапить Михайло Саакашвілі в українську політику.