Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов спростував інформацію про інцидент у лікарні Білої Церкви, у якій нібито помер батько-пацієнт віддав свій кисень сину-пацієнту, а сам помер.

Читайте Знай в Google News!

Трагічний випадок нібито стався у 3-тій міській лікарні Білої Церкви. Однак у самому медичному закладі про нього не знають, і факту проблем з обладнанням не визнають.

"Головний лікар цієї лікарні повністю спростовує цю інформацію. Ця лікарня має 130 ліжок для хворих на COVID-19, з яких 84 обладнані киснем, і перебуває, по-моєму, 71 пацієнт у цій лікарні під киснем", – заявив Степанов, пообіцявши у подальшому інформувати щодо цієї ситуації.

Також очільник МОЗ був змушений прокоментувати іншу резонансну новину: про смерть викладачки, яка заявляла про брак кисню.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Максим Степанов, скріншот YouTube
Максим Степанов, скріншот YouTube

Максим Степанов стверджує, що в Житомирській лікарні №1, де й пішла з життя Ольга Грабар є достатня кількість кисню.

"Що стосується тієї жінки, яка пішла з життя через COVID-19, котру не вдалося врятувати нашим медпрацівникам: вона перебувала в досить важкому стані в лікарні, була переведена в реанімацію, в палату інтенсивної терапії, перебувала потім на апараті ШВЛ, на високопотоковому кисні, була заінтубована. Але, на жаль, ускладнення, яке дає вірус, крім того, супутні захворювання, які були в цієї жінки, не дали можливості врятувати їй життя", – пояснив міністр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькому всупереч карантину вихідного дня продовжили працювати ринки.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Епіцентр" продовжує свою " гру " проти постанови Кабміну.

Також Знай.uа писав, що українці змусили президента відреагувати на петицію проти карантину вихідного дня.