Співачка, бізнес-леді і дизайнер, а також внучка першого українського прем'єр-міністра Вітольда Фокіна Маша Фокіна розповіла, чи спонсорує чоловік всі її заняття і захоплення. Також вона розповіла, як вона почала заробляти і в якому віці у неї з'явився цей заробіток.

Про це Маша Фокіна повідомляє в інтерв'ю на каналі "POLITEKALIFE" в YouTube.

"Заробляю гроші я вже досить довго сама, тому що, коли я почала вже гастролювати, це було років 15 тому, коли я почала заробляти. У мене перший кліп вийшов, коли мені було 16 років. Так що я ветеран ще той. У перший день я почала заробляти, коли у мене почалися концерти", - заявила Маша Фокіна.

Також вона зазначила, що заробляла вона тоді досить багато, щоб "покласти в тумбочку". Фокіна підкреслила, що вона самостійно заробила на престижний автомобіль, А квартира у неї від батька. Дівчина також розповіла, чи допускає вона ту думку, що її чоловік заробляв менше.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Я вважаю, що жінка супроводжує повністю свого чоловіка, вона повинна його підтримувати, вони повинні разом заробляти. Наші батьки заробляли всі разом, вони створили сімейний затишок і побут спільно. Чоловік мій може заробляти більше, завтра я можу заробляти більше. Якщо ми-родина, значить ми-родина, у нас загальний бюджет", - поділилася співачка.

Скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube

Вона також підкреслила, що в Америці жінки сильні, вони борються за незалежність. Дівчина заявила, що вона Зараз в Києві, тому що вона хоче працювати і не може сидіти на шиї у чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Мені хочеться себе реалізувати, як творча особистість, я хочу працювати, я хочу заробляти гроші. Я хочу дати своєму синові більше, ніж ми дамо і так йому", - зазначила Маша.

Нагадаємо, що українська співачка Маша Фокіна заявила, що хоче поміняти образ і стиль співу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бізнес-леді Маша Фокіна розповіла, що змінилося в її житті після тривалої пропажі.

Також "Знай.ua" писав, що Маша Фокіна заступилася за свого дідуся і звернулася до фанатів з важливим проханням.