Українська співачка, бізнес-леді та внучка першого глави уряду Маша Фокіна розповіла про те, як чоловіки ставляться до жінок в Америці. Співачка підкреслила, що коли вона ходила в спортивний зал в Сан-Франциско, де вона зараз живе, то її чоловіки навіть не бачили.

Про це Маша Фокіна повідомляє в інтерв'ю на каналі "POLITEKALIFE" в YouTube.

"Там взагалі чоловіки бояться дивитися на жінок. Я ходжу в спортзал, мене ніхто не бачить там, на мене не дивляться. Там жінки настільки загнали чоловіків, що вони постійно принижують. Вони настільки відстоюють, що жінки на одному рівні з чоловікам. Якщо в ресторані ти захочеш заплатити, ти можеш дійсно її образити", - підкреслила Маша Фокіна.

Вона також розповіла, що коли вона приїжджає в Майямі, то там легше. Співачка підкреслила, що вона – творча особистість, вона любить емоції і людей, а також отримувати увагу, як будь-яка дівчина. Але в Сан-Франциско цієї уваги вона взагалі не отримувала з чоловічого боку.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Там більше робота, інженери, IT-технології. Там зроблені попи, там зроблені вії, я люблю природну красу. Я нічого з собою не робила, Маша Фокіна просто схудла", - підкреслила українська співачка.

Скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube

Маша згадує, що колись до них приїжджала співачка Світлана Лобода, на яку дівчина дуже хотіла піти. Але в цей день в Америці було таке свято, коли не можна виходити з дому і обніматися з дружиною, тому її чоловік не захотів з нею йти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"У мене чоловік працює, у нього офіс в Одесі, тому кожні 3 місяці він приїжджає в Одесу. Але через карантин так вийшло, що трошки все пішло не так, тому будемо кататися", - підкреслила дівчина.

Нагадаємо, що співачка Маша Фокіна розповіла, що вона буде змінювати свій стиль і образ, а кліпи теж будуть зовсім іншими.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Фокіна встала за захист свого дідуся і зробила заяву для фанатів.

Також "Знай.ua" писав, що бізнес-леді Маша Фокіна поділилася з фанатами і розповіла, що зараз відбувається в її житті.