В Одесі у школі № 10 директор взяв на себе сміливість узаконити неузаконене. Так, зсилаючись на законопроект ВР "Про заборону гаджетів під час навчання", який поки що не набрав чинності, директор вже заборонив учням користуватись телефонами.

Читайте Знай в Google News!

Про це написали у відомому місцевому пабліку "Батьки Одеси" в соціальній мережі facebook.

До поста батьки прикріпили знімок оголошення, яке вже розмістили у стінах навчального закладу.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Школа №10 директор Шелакін В.І. взяв на себе сміливість узаконити неузаконене 🤦 🤦 З 2 листопада учні школи №10 приносили додому батькам фото цієї інформації від директора, думали що закони знає директор, і терпляче чекали коли знімуть це оголошення, але ні. Українській школі треба менше забороняти (рухатися назад в совок), а більше сприяти новим формам навчання і самовираження дітей. А директорам облаштовувати кабінети і steam-лабораторії і навчитися, як використовувати IT технології для навчання", - йдеться у повідомленні.

Батьки школярів закликають директора вітати прогрес в будь-яких формах. Його все одно не зупинити, а ще більше загальмувати Україну, яка вже і так пасе задніх у всіх рейтингах, часто позаду африканських країн, можна.

"Це мета? Або просто вперта тупість, яка гірше диверсії? А не знаєте законів директорами і їх порушення - це компетентність їх посад?", - зрештою цікавляться батьки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше сексуальна освіта в Німеччині: як дітям розповідають про "це" в європейських школах.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Українці оцінили нове харчування в київських школах: "80% йшло на смітник"

Також "Знай.uа" писав, що Школярі приречені на корисну їжу: готова заборона на газовану воду, ковбасу і напівфабрикати