Стало відомо про те, що в Укрзалізниці обіцяють у пасажирських вагонах відновлять продаж чаю та кави, який скасували через карантин.

Читайте Знай в Google News!

З 1 грудня у компанії заявили про відновлення продаж чаю та кави, йдеться у повідомленні прес-служби Укрзалізниці.

Після численних звернень пасажирів, прийнято рішення таки подавати українцям у поїздах чай та каву, адже на вулиці холод і морози і це єдиний варіант, щоб зігрітись у потягу.

потяг Укрзалізниці, фото uz.gov.ua
потяг Укрзалізниці, фото uz.gov.ua

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

""Укрзалізниця" надаватиме послуги відповідно до санітарно-гігієнічних та протиепідемічних норм. Всі напої будуть подані в одноразовому посуді-гофрованих склянках об'ємом 250 мл. Ціна послуг для пасажирів не зміниться: як і раніше, чай, кава і вода в пляшці (0,5 л) коштуватиме по 10 грн. Замовити та оплатити напої можна буде при оформленні проїзних квитків онлайн", - зазначили в УЗ.

Укрзалізниця, електричка, залізниця
Укрзалізниця, електричка, залізниця

Також у поїздах продаватимуть продукцію в індивідуальних упаковках: печиво, вафлі, снеки та інше. Наразі в компанії замислились над забезпеченням пасажирів повноцінним харчуванням під час поїздок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Укрзалізниця може купувати по 135 нових пасажирських вагонів на рік замість сплати земельного податку.

Як повідомляв Знай, схема списання старих вагонів, запропонована "Укрзалізницею" - це компроміс, який допоможе уникнути дефіциту на ринку – нардеп.

Знай писав, звичайні купе поїздів можуть стати двоповерховими, завдяки розробці української компанії.