Клієнтка Ощадбанку змінила місто проживання і через це зіштовхнулася з проблемами: закрити карту її відправляли туди, де вона її відкривала.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним негативним досвідом українка поділилася на сайті Мінфін.

Українська банкова система одна з найбільш демократичних у світі - більшість людей, які мали закордонний банківський досвід, виражають захват від того, що в Україні велику кількість функцій можна зробити через Інтернет. На жаль, інколи досвід взаємодії з українськими банками і банківськими співробітниками також неідеальний.

Одна з користувачок Ощадбанку поділилася історією своєї невдалої співпраці з цією фінансовою установою. Дівчина переїхала до Києва, хоча картку відкривала ще у рідному місті, Чернігові: “Відкривала карту в Чернігові, переїхала до Києва. Закрити карту це ціла програма «здохни або помри». Працівники банку хами, послали на гарячу лінії, відповідно там ніхто не допоможе, тільки номер можуть дати. Передзвонила в центральне відділення Чернігова, виявляється що можна було заповнити заяву і відправити поштою. Співробітники все далі хамлять і виганяють з відділення. Ні, ну весело ж”.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот Мінфін
Скріншот Мінфін

Загалом Ощадбанк - великий і важливий банк, який має велику кількість відділень і банкоматів у всій країні. Багато українців довіряють цьому банку всі свої фінансові справи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадуємо, що з жовтня в Україні змінився порядок виплати субсидій на оплату комунальних послуг.

Як повідомляв Знай.uа оформити субсидії стало простіше: як подати документи "у два кліка".

Також Знай.ua писав, "Вам що, шкода?": в Ощадбанку харківським пенсіонерам влаштували ігри на виживання і перевели стрілки на НБУ.