В Укрзалізниці розповіли, що триває ремонт парку вагонів. У тому числі оновлені вагони будуть оснащені камерами, поличками для мобільних телефонів і навіть USB-розетками.

Читайте Знай в Google News!

Про зміну кольору вагонів розповів голова Укрзалізниці Володимир Жмак у facebook.

Він зазначив, що нові кольори не тільки мають кращий вигляд, але і більш практичні для працівників.

"УЗ продовжує ремонт парку вагонів: дбаємо про безпеку і не забуваємо про дрібниці – встановлені камери, замінили поручні, облаштовані полички для мобільних телефонів і USB-розетки", - пише він.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Укрзалізниця, фото: facebook
Укрзалізниця, фото: facebook

Раніше стало відомо, що "Укрзалізниця" планує в 2021 році провести капітально-відновлювальний ремонт 50 пасажирських вагонів.

Оновлений рухомий склад буде включати в себе сучасні елементи конструкції. Це стосується кузова вагона, нових віконних блоків зі склопакетами, кондиціонера даху і ролетних систем для захисту від прямих сонячних променів.

Крім того, серед новацій планують USB-розетки біля кожного місця. А ще-оснастити купе індивідуальними системами клімат-контролю, встановити спеціальні полички для зручної зарядки телефонів під столиками. А на столиках-місця під склянки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Укрзалізниця змилується над пасажирами, у вагонах продаватимуть зігріваючі напої.

Як повідомляв Знай. ua, "Укрзалізниця" готує комфортні вагони, USB-зарядки, тепло і полички для телефонів.

Також Знай. ua писав, що списання вагонів за віком, Укрзалізниця запропонувала компромісний варіант.