Український підприємець і відеоблогер Сергій Корнак розповів, що відбувається з платежами до бюджету, а також з дохідною частиною бюджету. Він також припустив, що думає робити український уряд для того, щоб наповнити державний бюджет і закрити дірку, яка там виникла.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"Дірка в бюджеті становить 300 мільярдів гривень-цифра дика. На кінець року уряд планує зібрати податки на 110 мільярдів гривень, тобто, по 55 мільярдів гривень на місяць. Це оптимістична стаття доходів, при всій викрутці бізнесу може бути 120 мільярдів", - пояснив Сергій Корнак.

Блогер додав, що для того, щоб уникнути акцій протестів, уряд спочатку заплатить пенсії і заробітні плати бюджетникам. За словами Корнака, фізично уряд не зможе більше нікому виплатити.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Найбільша стаття доходів стає податки з ЖКГ, дика ситуація. У нас 7 мільйонів заробітчан, але їхні сім'ї та діти живуть тут, як заручники. Ти поїхав на роботу, тобі все одно треба передавати бабки сім'ї. Як можна ці бабки у твоєї родини? Єдиний хороший варіант-підняти тарифи ЖКГ", - говорить відеоблогер.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Корнак також повідомив, що в український парламент подали законопроект щодо колекторського виконання забору грошей. Це означає, що тепер будуть оснащувати колекторські компанії для того, щоб українці розуміли наслідки несплати за квартиру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

У цьому випадку, якщо українець не сплатить комунальні послуги, то у нього відберуть квартиру.

"Скрізь засідка, все передбачено. Тому поповнення бюджету в теплі зимові місяці-це податки ЖКГ. У будь-якому випадку виграти суди з ними не вдасться, відключити свої квартири від тепла теж не вдасться. Це називається "геноцид", забирають останнє", - підкреслив Сергій Корнак.

Нагадаємо, що відеоблогер і підприємець Сергій Корнак розповів всю правду про бюджет України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Корнак розповів про те, як пройшли вибори в Грузії.

Також "Знай.ua" писав, що блогер Сергій Корнак звернувся до українців і попередив про наслідки локдауну.