Торгова мережа "Епіцентр" знову розлютила українців. Виявилося, що під час роботи в карантин вихідного дня не тільки в Києві, але і в багатьох інших містах України. Люди скаржаться на погане обслуговування і не тільки.

Читайте Знай в Google News!

У соціальних мережах з'являється все більше скарг на Епіцентр. Виявляється, деякі українці навіть не можуть забрати свої онлайн-замовлення, які купили на сайті.

Наприклад, у жителя Одеси виникла проблема, адже в той час, поки клієнти годинами чекали в черзі, співробітники магазину просто відпочивали в залі.

"Закрийте, будь ласка, відділення в Одесі по маршала Жукова, 99. Співробітники нічого не видають навіть по інтернет-замовленню. Всі сидять і відпочивають. А на гарячій лінії сказали, що нічого зробити не можуть, і на ситуацію не вплинуть", - написав Артем Хілініченко.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нацкорпус нагрянув до "Епіцентру"
Нацкорпус нагрянув до "Епіцентру"

На Прикарпатті співробітники і зовсім пропонували прийти в понеділок за потрібним товаром.

"Нам теж відповіли, що "в понеділок собі купите". До чого така робота? Це у відділенні Івано-Франківська... Замовили снеголепку в суботу вранці. Писало, що вона є в наявності. Нам передзвонили і сказали, що можна забрати тільки після вихідних. Я після вихідних сама можу сходити і купити!"- написала Христина Кирієнко.

Інші пишуть, що їм вдалося отримати товар тільки з третього разу і поскаржилися на обслуговування.

" з третього разу отримали товар, витративши купу часу і нервів. Організація роботи на нулі", - поскаржилася Наталія Сумленна.

Крім того, в мережі скаржаться, що черги рухаються дуже повільно.

"Стою зараз в черзі десь 30-й, і за мною стільки ж. За 25 хвилин черга зменшилася на 2 людини", - написав Євген Клепальський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Епіцентр" змусив українців дізнатися, що таке справжнє "дно", 40 хвилин у черзі з одним папірцем.

Як повідомляв Знай. ua, всупереч карантину вихідного дня спортивний клуб Порошенка" забив " на обмеження.

Також Знай. ua писав, що як пройшов карантин вихідного дня в Україні.