Магазин будівельних матеріалів "Епіцентр", який продовжує працювати на карантині як господарчий магазин, також продає медичні маски та антисептики. Однак проблема втому, що ціна на ці предмети захисту та гігієни значно вища, ніж до початку споживацького ажіотажу через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19.

Спостереженням про ціни в Епіцентрі ділиться підписник Telegram-каналу Шептун.

"Ціни на медичні маски та антисептики в Епіцентрі. Поки інші торговельні мережі смокчуть писос Епіцентр в шоколаді", - йде мова в описі до фото.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Варто зазначити, що Епіцентр і так знаходиться в епіцентрі проблем з масками. Через вантаж українського літака-гіганта "Мрія" спалахнув скандал - медичні маски та інші спецзасоби, доставлені цим бортом, розпродує нардер Герега у своїх "Епіцентрах" та шле листи мерам українських міст з пропозицією придбання таких необхідних в умовах епідемії товарів.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Епіцентр, фото Telegram
Епіцентр, фото Telegram

На знімках можна побачити набір з 50 масок ціною 799 гривень, 75 мл антисептик за 60 гривень, а також 5 літровий антисептик за 837 гривень.

Епіцентр, фото Telegram
Епіцентр, фото Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевский пояснил, как "дармовые" маски из Китая попали в Эпицентр - "Всем за деньги, ему бесплатно".

Як повідомляв портал Знай.ua, "Нормальна політична корупція за свої гроші″, - Рудик показала, чому вантаж "Мрії" розпродає Герега.

Також Знай.ua писав, що Головне за ніч - психічно хвора Чорновол, скандал з МАУ та заробітчанами, відкриття ринків в Україні.