Через вантаж українського літака-гіганта "Мрія" спалахнув скандал - медичні маски та інші спецзасоби, доставлені цим бортом, розпродує нардер Герега у своїх "Епіцентрах" та шле листи мерам українських міст з пропозицією придбання таких необхідних в умовах епідемії товарів.

Як же ж вийшло, що на літаку "Мрія", який так урочисто і пафосно зустрічав президент Зеленський разом зі своєю "свитою", доставили в Україну вантаж для нардепа і власника Епіцентру та Нової лінії Олександра Гереги?

В Офісі президента спробували виправдатись, зробивши відповідну заяву.

Заступник керівника ОП Кирило Тимошенко у коментарі "Українській правді" заявив, що на літаку "Мрія", який доставив в Україну медичні товари, частина вантажу була гуманітарною, а інша частина – придбана за кошти комерційних структур для продажу.

Володимир Зеленський зустрічає "Мрію", фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський зустрічає "Мрію", фото: president.gov.ua

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Все дуже просто, як і говорив президент, цей літак ("Мрія"- ред.) оплачувався не із державного бюджету. Він оплачувався комерційними структурами. Тому на цьому літаку, знову ж таки, як говорив президент, був як гуманітарний вантаж, так і комерційний, який везли для продажу", – підкреслив Тимошенко.

Він також додав, що гуманітарний вантаж везли саме для того, щоб роздавати його лікарням та іншим закладам, які цього потребують.

І тут, як кажуть, виникає логічне запитання - чому про те, що Герега розпродує медичні засоби з "Мрії" знає вся країна, а про роздачу тих же засобів медичним закладам нічого не відомо?

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, медичний вантаж "Мрії" розпродає Герега в своїх Епіцентрах

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україну прибув літак "Мрія" з медичним вантажем з Китаю, об'єм поставки побив світовий рекорд

Також Знай.ua писав, в розпал карантину ресторан найближчого соратника Зеленського - Тищенка спокійно працює