В розгар карантину, коли обмеження вибили з колії весь бізнес в Україні, ресторан найближчого соратника Володимира Зеленського - депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка спокійно працює. Цього закладу заборони чомусь не торкаються.

Про це написав бізнесмен, ексдепутат Київради Олексій Давиденко. На своїй сторінці у Facebook він жорстко пройшовся по команді Зеленського, назвавши "слуг народу" справжніми виродками.

"Які ж ви Виродки! Ви с*** зупинили всю країну - ви ввели для всіх бізнесів карантин. Тисячі бізнесів закрилися - десятки тисяч людей сидять без роботи. Ви ловите мужика за купання в Дніпрі. Ви штрафуєте кафе за винесення кави.
Ви не даєте працювати фермерським ринкам - навіть в обмеженому режимі.

І ви всією фракцією Слуги народу щодня ходите в шинок свого депутата, який працює без проблем. Вся країна сидить 44 дні на карантині, по всьому місту висять оголошення про оренду приміщень там, де ще місяць тому працювали піцерії і кафе, а ви - б**ді будучи депутатами СН, вищими керівниками Офісу Президента і членами команди Зеленського харчуетесь в працюючому для вас ресторані!", - обурюється бізнесмен.

Олексій Давиденко зазначив, що влада, яка сама плює на всі обмеження, які сама запровадила, не має ніякого права звинувачувати звичайних громадян в тому, що вони не дотримуються карантину.

Бізнесман емоційно звернувся до команди Зеленського, називаючи їх "виродками", які дорвалися до влади. На переконання Давиденка, вседозволеність стане вироком для "слуг народу".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

и жируєте, ви святкуєте, ви не дотримуєтесь карантину.
Ви не Слуги народу - ви звичайні виродки, які дорвалися до влади - вважаєте всіх нас лохами, а себе господарями цього життя.
Саме така несправедливість - коли вам можна ВСЕ, а нам всім - закон, стане вашим вироком", - уклав бізнесмен.

Гандоны. Посмотрел расследование Бигуса как в карантин работает ресторан ближайшего соратника Зеленского - депутата...

Geplaatst door Алексей Давиденко op Maandag 27 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "слуга народу" Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом

Як повідомляв портал Знай.ua, пожежники обурені - гасили Чорнобиль рядові, а нагородили генералів

Також Знай.ua писав, екснардеп Береза передбачив долю Зеленського після призначення Саакашвілі