Європа продовжує зберігати карантин через коронавірус. Людям рекомендують не виходити на вулиці, обмежено транспортне сполучення, більшість закладів не працюють. Карантин триває вже більше 1.5 місяців, і у людей вже почало накопичуватися невдоволення. Першим містом, в якому спалахнули протести, стала столиця Німеччини – Берлін, повідомляє видання Berlin.de.

В Берліні, на площі Рози Люксембург, відбулася перша в Європі акція протесту проти карантину. Як повідомляє офіційне управління Поліції в Німеччині, у заході взяли участь 300 осіб. Однак за повідомленнями місцевої преси, ще 1000 жителів міста затримали на підходах до місця збору учасників акції протесту. Їх змусили повернутися додому.

Мітингувальників на площі Рози Люксембург чекала поліція. У загальній складності було затримано 105 осіб, з них троє заарештованих. Однак організатори не планують зупинятися. Вони заявляють, що 1 травня пройде повторна акція. Очевидно, у жителів Європи наростає втома через карантин, простоює бізнес, з'являються інші проблеми. Напруженість буде і далі зростати, тому Європейському Союзу доведеться шукати способи пом'якшити карантин і знайти рішення, яке влаштує всіх.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, перевищила 8 тисяч - МОЗ оприлюднив дані по коронавирусу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа юрба влаштувала "голодні протести" через карантин, є загиблі.

Також Знай.uа писав, працює кожен сьомий – люди масово страждають від "епідемії" безробіття, що загрожує країні.