Відомий український блогер, а також народний депутат 8-го скликання Верховної Ради Борислав Береза іронічно заявив, що від повністю підтримує президента Володимира Зеленського та його бажання бачити на пості віце-прем'єр-міністра екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

Про це він написав на власній Telegram-сторінці.

Варто зауважити, що нещодавно український лідер запропонував Саакашвілі посаду віце-прем'єр міністра, який погодився. Наразі ж відповідне рішення щодо колишнього президента Грузії мають прийняти народні депутати.

Міхеіл Саакашвілі, скріншот: YouTube
Міхеіл Саакашвілі, скріншот: YouTube

"Повністю підтримую свіже бажання Зеленського призначити Саакашвілі ким-небудь в уряд України. Якщо хто і зможе прискорити обвал Зеленського, то це Міхеіл Ніколозович. Тепер на перехідні граблі Порошенко вирішив стрибнути Зеленський. Аплодую. Стоячи. Це геніальне рішення. Ось тільки країну шкода", - відреагував на таке оновлення Кабінету міністра Береза.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко потужно відреагувала на "віце-прем'єра" Саакашвілі - "Ми з ним сідаємо...".

Як повідомляв Знай.uа медреформу хочуть змінити — Зеленський замахнувся на святиню Супрун.

Знай.uа писав, Зеленський знайшов управу на депутатів і підписав "антиспамний" закон — як він діятиме.