АЗС, скріншот: ТСН
АЗС, скріншот: ТСН

В Україні стрімко дешевшає бензин – інфографіка цін

Останнім часом в Україні стрімко дешевшає бензин і дизпаливо. В період з 8 по 29 квітня ціни на дизпаливо і бензин у деяких операторів опустилися на 3-3,5 грн/л. Про це повідомляє галузеве видання еnkorr з посиланням на дані цінового моніторингу ринку "Консалтингової групи "А-95".

Ринок в Одесі, фото УСИ
Ринок в Одесі, фото УСИ

В Україні масово відкриваються ринки, незважаючи на карантин – суцільна антисанітарія

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В Одесі частково почали відновлювати роботу деякі ринки, однак продавці лише формально захищають від коронавірусу себе і покупців, стоячи щільними рядами. Виявилося, що найпопулярніший ринок Одеси – "Привоз" все ще зачинено. При цьому неподалік процвітає стихійна торгівля.

Заробітчани, скріншот YouTube
Заробітчани, скріншот YouTube

Міжнародний скандал із заробітчанами - рейс МАУ все-таки вилетів до Лондона

Українці з дев'ятигодинною затримкою все ж змогли вилетіти в столицю Великобританії. Державіаслужба передумала і таки дозволила виконати рейс з Києва в Лондон, яким на сезонні роботи полетіли 116 громадян України. Про це повідомили в прес-службі МАУ.

Володимир Зеленський зустрічає "Мрію", фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський зустрічає "Мрію", фото: president.gov.ua

У Зеленського пояснили, як маски з "Мрії" потрапили до "Епіцентру"

Через вантаж українського літака-гіганта "Мрія" спалахнув скандал - медичні маски та інші спецзасоби, доставлені цим бортом, розпродає нардеп Герега у своїх "Епіцентрах", і шле листи мерам українських міст з пропозицією придбання таких необхідних в умовах епідемії товари.

Тетяна Чорновол, Фокус
Тетяна Чорновол, Фокус

В мережі спливла довідка скандальної Чорновол з психлікарні – "Ознаки шизофренії"

В мережі оприлюднили довідку активістки Майдану і народного депутата VIII скликання Тетяни Чорновол, яка підтверджує, що вона в 1996 і 1999 роках лікувалася в психіатричній лікарні. Про це повідомляє Telegram-канал "Шептун".

"Довідка Тетяни Чорновол, в якій зазначено, що вона в 1996 і 1999 роках проходила лікування у психлікарні. У неї діагностовано синдром гіперактивності з ознаками шизоаффективного розладу за змішаним типом".