Напередодні Нового року й очікування справжнього дива можна братися за написання листа для Діда Мороза. Але чи варто писати його дорослій людині, чи можна робити лише дитині або підлітку? Та й куди це новорічне послання відправляти? І чи можна отримати відповідь? Читайте про те, як правильно й грамотно оформити листа й куди краще його відправити.

Яка адреса Діда Мороза й Санта Клауса, куди відправити листа?

Виявляється, можна відправити листа Діду Морозу в Україні або написати його на англійській мові Санта Клаусу та відправити у далеку Америку й не тільки. А й навіть гренландському Сантф або німецькому Сантф Ніколаусу.

Послання можна писати як дитині, так і підлітку або дорослій людині. Для когось може здатися дивним, що дорослий захоче написати Дідові Морозу листа. Але чому б не написати зворушливе послання, якщо вам дійсно цього хочеться?

Щоб побажання дитини або дорослого збулося, потрібно, перш за все, грамотно його скласти. І, звичайно ж, не просити у подарунок трикімнатну квартиру або «Мерседес Гелендваген».

І вже тим паче, якщо ви розраховуєте на подарунок або відповідь на листа, то за це доведеться заплатити. Це можна зробити як через інтернет, відправивши послання по електронній пошті, або по «Укрпошті» чи «Новій пошті».

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пропонуємо взяти на озброєння адреси зимових чарівників різних країн:

  • Дідові Морозу, будинок 22, вул. Хрещатик, м. Київ, 01001, Україна.
  • Дідові Морозу, вул. Інститутська, будинок 22, м. Буча, Київська область, 08292, Україна.
  • Santa Claus, North Pole, Alaska, 99705, USA.
  • Santa Nikolaus, Nikolausdorf, 49681, Germany.
  • Santa Claus, Post office Arctic Circle, Rovaniemi, 96930, Finland.

Узагалі у різних країнах працюють по кілька новорічно-різдвяних відділень, куди можна відправляти листи із побажаннями. Ми представили вашій увазі найбільш головні адреси.

Як написати листа Діду Морозу, фото - Реxels
Як написати листа Діду Морозу, фото - Реxels

Чи можна отримати відповідь на листа?

Писати послання можна будь-якою мовою. Якщо ці листи будуть від імені дітей, батьки можуть допомогти їм у написанні й грамотному складанні. Можна взяти за основу готовий шаблон. Ви можете зайти, наприклад, на сайт Detiam.

Або знайти зразок бланка листа на будь-якому іншому веб-ресурсі, наприклад, Pinterest. Якщо дитина говорить вам: «Я так хочу отримати відповідь на свій лист від доброго чарівника!», то цю маленьку мрію сьогодні цілком реально втілити у реальність.

Безумовно, без вашої допомоги і грошей тут не обійтися. За цей каприз доведеться заплатити. Для початку зайдіть на сайт Prom.ua та введіть у пошуковику запит «пошта Діда Мороза Україна».

Як написати листа Діду Морозу, скрін - Prom.ua
Як написати листа Діду Морозу, скрін - Prom.ua

Там ви знайдете також різні варіанти новорічних подарунків для дітей, у тому числі мішки, подарункові пакети. А також «відповіді від Діда Мороза», якщо ваша дитина хоче, щоб добрий чарівник обов'язково йому відповів.

Відповіді виглядають досить правдоподібно. Крім тексту, на аркуші є новорічні картинки: сніжинки, сніговики, ялинки в снігу тощо. Тож батькам сьогодні цілком реально здійснити маленьку дитячу мрію й подарувати казку.

Достатньо написати листа від Дідуся Мороза, вкласти його у конверт, запечатати. Ціна конверта із відповіддю від доброго зимового чарівника варіюється у середньому в районі 50 грн. Ви також можете знайти відразу ж і придбати подарунки: мило ручної роботи, новорічні прикраси, сувеніри або іграшки.

Що ви оберете для дитини - будиночок для ляльок чи подаруєте одну ляльку, машинку або набір, конструктор, пазли... Обирайте усе за побажанням сина чи дочки та із урахуванням ваших можливостей. Перед написанням листа спочатку проговоріть, що дитина планує писати у ньому.

Адже якщо вона хоче усе бажане отримати, то ви повинні будете це оплатити. А раптом ваше чадо захоче комп'ютер або новий гаджет, гіроскутер? Потреби у сучасних дітей ростуть. Але не всі батьки зможуть забезпечити бажаним, тому обов'язково варто перед написанням листа із дитиною попередньо поговорити.

Адже для одного підійде щось навіть зроблене своїми руками. А іншому потрібно буде вибирати великий набір всіх «хочу». Тут уже для батьків буде справжнє «поле чудес». Так що можете допомогти синові або дочці з вибором подарунка, на який розраховуєте.

Наприклад, ненароком натякнути, що є така класна шоколадна настільна гра «Війна роботів» для хлопчика або «Пригоди капризулі» для дівчинки тощо. Для дорослих можна замовити у інтернет-магазині кавовий набір із чорним або молочним шоколадом, або смачний солодкий набір шоколадних плиток із побажаннями у Новий рік.

Такий подарунок забезпечить гарний настрій колегам, друзям, близьким. Ви можете обрати також варіант із листом від Діда Мороза. Підходьте до вибору подарунків поетапно. Купити готову поштову листівку для написання листа Дідові Морозу й гарний конверт онлайн абсолютно просто.

Наприклад, зайдіть на інтернет-ресурс Beznakrytok.prom.ua і напишіть у пошуковій системі запит «листівка Дідові Морозу». Вона коштує 15 грн. У інтернеті предостатньо різних варіантів приблизно у такому ціновому діапазоні - від 15 до 20 грн.

Цікаво, що у Білорусії навіть придумали куточок для всих тих, хто любить подорожувати й відкривати нові куточки природи. А також проводити час із користю для сім'ї на природі. У цій країні є маєток білоруського Діда Мороза.

Як написати листа Діду Морозу, скрін - YouTube
Як написати листа Діду Морозу, скрін - YouTube

Щорічно Біловезьку пущу відвідують близько 150 тис. осіб. Це найбільш відомий туристичний бренд цієї країни. Звичайно, у2020 році в умовах пандемії коронавируса багато хто відмовляється від подорожей.

Однак на майбутнє можете взяти на озброєння цей варіант новорічного відпочинку, де можна поринути у чарівний казковий світ, який створювали місцеві умільці, вправні майстри, різьбярі по дереву. Це маєток із різними казковими експозиціями площею близько 15 гектарів.

Як написати листа Діду Морозу, скрін - YouTube
Як написати листа Діду Морозу, скрін - YouTube

Із гірляндами, тисячами вогнів та святковою атмосферою. Тут є галявина із дванадцяти місяців, теремок Снігуроньки, а також альтанки. До речі, сюди пошту привозять практично тоннами.

У нас в Україні можна поїхати у Водяники або на Закарпаття. Там дуже гарна природа, підйомники, можна кататися на лижах, сноубордах. І зустріти там Діда Мороза. Але як же скласти грамотно лист? Давайте дізнаємося.

Як правильно написати гарного листа?

Діди Морози, які отримують листи, кажуть, що діти часто просять для себе новий телефон, а для батьків - «Мерседес або «БМВ». Але є також цікаві листи, які Діди Морози із великим задоволенням читають.

Наприклад, їм дуже подобається, коли діти пишуть, що хочуть, щоб був мир на землі, усі люди були здоровими. Тож дочитайте статтю до кінця, урахуйте всі моменти. І допоможіть дитині у складанні послання.

Отже, починаємо писати листа. За правилами етикету потрібно почати лист із привітання. Потім відзначити своє ім'я, вказати вік. Можна згадати цікаві хороші події року, що минає. І описати їх кількома реченнями.

Не забудьте привітати Дідуся Мороза зі святом. І побажати йому всього хорошого. Можна поцікавитися здоров'ям чарівника. І побажати йому найшвидших коней, сніжної казкової зими і неймовірних вигадливих чудес.

Потім написати про побажання-подарунки, які так хочеться отримати. Разом із листом можна відправляти вироби, зроблені своїми руками, або новорічні малюнки. Деякі діти пишуть дуже кумедні листи.

Як написати листа Діду Морозу, фото - Реxels
Як написати листа Діду Морозу, фото - Реxels

Наприклад, запитують: «Де ти, Дідусю, живеш? І чи приносиш ти подарунки поганим дітям чи тільки хорошим? Тому що я не слухався... »А деякі дітлахи й зовсім просять для всієї своєї родини подарунки: «Мені - машинку, сестрі - ляльку, мамі - духи, татові - розливне пиво».

Ну що ж, будемо сподіватися, що ваша дитина пиво або квадрокоптер просити не буде. Тож ваша основна задача перед написанням листа - підштовхнути дитину на думку про подарунок, який ви для нього запланували. І найкраще, якщо дитина аргументує, навіщо їй бажане.

Наприклад: «Я хочу отримати у подарунок санки, щоб випало багато снігу, і я зміг взимку кататися на них» або: «Подаруй мені, будь ласка, Дідусю Морозе, конструктор. Адже я дуже люблю збирати лего. І мрію про великий-превеликий набір».

Нагадайте дитині, що лист для Дідуся Мороза має бути стриманим, добрим і радісним. А ще - ввічливим і доброзичливим. Звернення на «ти» до Діда Мороза допускається. У кінці тексту не забудьте про привіт для Снігуроньки.

Як написати листа Діду Морозу, скрін - YouTube
Як написати листа Діду Морозу, скрін - YouTube

Коли лист буде готовий, підпишіть конверт. І можете відправити його, опустивши у поштову скриньку. Якщо хочете за допомогою інтернету, можете обрати цей варіант в залежності від вартості, яка вам підходить.

Наприклад, інтернет-магазин «Ручная работа «Рукоделочка» або «Краски жизни» і т.д. Домовтеся із продавцем про постачання бажаного подарунка. І про відправку на їх електронну адресу листа від імені дитини.

Успіхів вам у складанні листа, терпіння та сил! Допомагайте дитині - нехай дитинство буде радісним, а сюрпризи - запам'ятовуються. Подаруйте синові або дочці шматочок новорічного щастя. Нехай прийде відповідь від Діда Мороза. Адже це віра в добро. І найщасливіші дитячі почуття!

Фото

Як написати листа Діду Морозу, скрін - YouTube
Як написати листа Діду Морозу, скрін - YouTube

Як написати листа Діду Морозу, скрін - YouTube
Як написати листа Діду Морозу, скрін - YouTube

Як написати листа Діду Морозу, фото - Реxels
Як написати листа Діду Морозу, фото - Реxels

Як написати листа Діду Морозу, фото - Реxels
Як написати листа Діду Морозу, фото - Реxels

Як написати листа Діду Морозу, фото - Реxels
Як написати листа Діду Морозу, фото - Реxels

Відео