З появою monobank, монополія ПриватБанку на цифровий банкінг помітно похитнулася. Все більше клієнтів стали переходити на" моно", мотивуючи це більш зручним сервісом, широкими можливостями і не такими" драконівськими " Умовами, як у Привату.

Експерт Андрій Оністрат порівняв ефективність двох банків і поділився своїми висновками з українцями на своєму Youtube-каналі "банкір, що біжить", передає Хвиля.

"фактично це (ПриватБанк, — ред.) датована з боку держави структура, яка проїдає гроші на зарплату для того, щоб обслуговувати простий Приват24 в масштабі, напевно, 20 мільйонів власників карт. Що показує її неефективність структури. Монобанк робить це ефективніше, швидше. І ось таким ось колективом, я їх там бачив в коворкінгу, сидять всім офісом. Їх може бути по колу осіб 30, якщо не брати до уваги бек-офіс у вигляді Універсал Банку", — сказав Оністрат.

Згідно з висновками експерта, для українського користувача буде зручніше і ефективніше користуватися послугами "Монобанку". ПриватБанк поки не здає своїх позицій найбільшого в Україні банку, однак якщо він не оптимізує послуги так, як це зробив його головний конкурент, ситуація може змінитися.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українців хочуть позбавити безкоштовних банківських карт: "Пластик коштує грошей".

Як повідомляв Знай.ua, молода Українка потрапила в страшну аварію в Словаччині, рідні молять про допомогу: "Дашенька перестала говорити...".

Знай.ua писав, МВС попередило українців про банду "кредитних" аферистів: просять грошей під чужим ім'ям.