Про це повідомив екс-глава НКРЕКП, колишній підозрюваний у справі Дмитро Вовк.

"Ще 9,9 млн грн з бюджету на піар для НАБУ... З моменту закриття справи "Роттердам+» пройшло 4 місяці, але НАБУ все одно продовжує залазити в кишеню державного бюджету», - повідомив Вовк.

Загалом видатки бюджету на забезпечення роботи групи детективів та прокурорів у справі «Роттердам+», за оцінками Дмитра Вовка, склали 106,1 млн грн.

Нагадаємо, з 2017 по 2020 рік НАБУ проводило розслідування у справі «Роттердам+», за результатами якого не було встановлено ні доказів правопорушення, ні шкоди від дії формули, через що 27 серпня 2020 року прокуратура закрила справу.

У вересні 2020 року рішення прокуратури про закриття справи підтвердив офіс генерального прокурора та Вищий антикорупційний суд.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рішення суду про законність закриття справи набуло чинності з 17 листопада 2020 року.

Весь цей час НАБУ продовжувало спроби оскаржити рішення прокуратури про закриття справи.

18 грудня справу "Роттердам »" закрив і Антимонопольний комітет України. Він постановив, що формула не завдала ніякої шкоди і не могла давати одним учасникам ринку преференцій над іншими.