Рішення під назвою «Мобільні ремонтні та обхідні бригади» буде допомагати працівниками компанії в оглядах і ремонтах устаткування шахт, електростанцій і мереж та в перспективі може повністю замінити паперовий документообіг, зробивши роботу енергетиків більш ефективною і комфортною.

ДТЕК представили новий цифровий продукт
ДТЕК представили новий цифровий продукт

«Веб-версія і мобільний додаток для працівників та бригад вивільняють час. Технології «беруть на себе» паперову роботу, дають нові можливості, прискорюють процеси, а наші співробітники зможуть краще сфокусуватися на виконанні своїх завдань. У такій співпраці технологій і людей для підвищення операційної ефективності, гнучкості та керованості бізнесу, а також безпеки виробництва - ми і бачимо місію програми по цифровій трансформації ДТЕК», - пояснив Дмитро Осика, керівник ІТ і програми MODUS.

«Мобільні бригади» - це платформа для автоматизації обслуговування. Функціонал рішення дозволяє оперативно фіксувати виявлені бригадами дефекти, планувати і підтверджувати ремонти, прискорювати виконання облікових операцій в рази, накопичувати необхідні дані в цифровому вигляді для подальшого аналізу і побудову глибокої аналітики з застосуванням предиктивних моделей.

ДТЕК представили новий цифровий продукт
ДТЕК представили новий цифровий продукт

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У мережах і ТЕС продукт пройшов стадію тиражу і вже кілька місяців проходить стадію промислової експлуатації. Для шахти зараз йде активна стадія розробки нового функціоналу.

«ДТЕК - надійна і відповідальна компанія, якісно покращує електропостачання і сервіс для своїх клієнтів. Впровадження онлайн-систем моніторингу та планування - це шлях, яким сьогодні йдуть всі технологічні сервісні компанії Європи. У ДТЕК Мережі ми спочатку запустили інноваційний проект в Києві, в подальшому плануємо його масштабувати в Дніпропетровській, Київській, Одеській та Донецькій областях», - підкреслив Іван Гелюх, генеральний директор ДТЕК Мережі.