Тепер в Україні на радість автомобілістам діють нові, значно спрощені правила реєстрації транспортних засобів, які також унормовують деякі раніше суперечливі моменти.

Зміни затверджені постановою Кабінету Міністрів України № 1273 від 16 грудня 2020 року.

Тепер дозволено реєстрацію нових транспортних засобів прямо в автосалонах, що зробить купівлю автівки ще простішою.

Іншим подарунком стала можливість подання документів для перереєстрації через "електронний кабінет водія". Замовлення індивідуальних номерних знаків, оформлення договору купівлі-продажу також можна буде реалізувати через "електронний кабінет водія".

Також було спрощено реєстрацію транспортних засобів на користь страхової компанії, за які страхувальникам виплачена повна страхова сума.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нову регуляцію отримали і автівки, власники яких виїздять за кордон на постійне місце проживання: вони отримуватимуть номерні знаки встановленого зразка терміном на два місяці.

А ось власників мопедів очікує сюрприз: першу державну реєстрацію транспортних засобів, придбаних до 23 грудня 2009 роки без документів про право власності (річ у тім, що тоді мопеди раніше реєстрували просто за заявою в Сервісному центрі МВС).

Нагадаємо, Новий онлайн-сервіс: українці зможуть дізнатись історію автомобіля за номером.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві п'яна автоледі на Lexus влетіла в Citroen, постраждала дитина: "святкувала день народження"

Також, "Знай.uа" писав, в Ужгороді вантажівка "Укрпошти" в'їхала в легковик, листів не чекайте: "Вам посилка!"