ХI конкурс корпоративної соціальної відповідальності CSR Ukraine назвав кращі проекти в Україні. Серед них – Молодіжний рух ДТЕК. Кейси були нагороджені відповідно до Цілей сталого розвитку Глобального договору ООН.
Оголошення переможців відбулося під час онлайн-конференції «Бізнес, який змінює країну».

Молодіжний рух ДТЕК було засновано в 2018 році в ДТЕК Енерго. Сьогодні в ньому бере участь більше 1000 осіб з 35 підприємств різних бізнесів ДТЕК. Кейс переміг у напрямку Цілі сталого розвитку №8 «Гідна робота і економічне зростання».

«Бути учасником Молодіжного руху ДТЕК означає бути в колі однодумців і професіоналів, об'єднаних однією метою і мрією; мати можливість втілювати ідеї, які змінюють компанію, де ти працюєш, своє місто, свою країну на краще; реалізовувати таланти і лідерські якості, вчитися новому і розвиватися професійно», – говорить Дмитро Сахарук, генеральний директор ДТЕК Енерго.

Головна нагорода конкурсу в номінації «Бізнес, який змінює країну» стала колективною і присуджена всім компаніям-учасникам CSR Ukraine 2020. Таким чином підкреслюється необхідність в консолідації бізнесів для спільних дій для розвитку країни.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще