Учасниця "Холостяка" Яна Соломко одноголосно стала ганьбою України - обрала росію: "Зліплять із бездарності цукерку"

Яна Соломко, фото: yana.solo
Яна Соломко, фото: yana.solo

Дівчина щосили виступає на різних заходах у росії: ТРЦ, яхт-клуби, конференції - куди покличуть. А зовсім нещодавно вона навіть вирушила до столиці Бурятії Улан-Уде. Зазначимо, що саме буряти по-звірячому знущалися з українців у Бучі. Зараз же Соломко поділилася кадрами виступу у московському ресторані-яхті "Чайка". Дівчина одягнулася в чорний шкіряний костюм із ланцюгами. "Було круто! Дякую всім" , - написала артистка, але забула про головне - заборонити українцям можливість коментування своїх фото, як вона це робила раніше.

Преображення Господнє 19 серпня: що обов'язково має бути у кошику на Яблучний Спас у 2022 році, крім фруктів

Яблучний спас
Яблучний спас

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Яблучний Спас, або Преображення Господнє, традиційно відзначають 19 серпня. Для вірян це свято - одне з найбільш значних і шанованих у церковному календарі, нарівні з Різдвом, Великоднем та Трійцею. Для хліборобів Яблучний Спас – символ закінчення літа та настання осені. Цього дня кажуть — "Прийшов Спас — готуй рукавички про запас". Цього дня дозволено пекти яблука, пироги з яблуками, грибами та ягодами.

Спецоперація "задушити путіна": чиновники з Кремля скучили за яхтами в Європі, і намагаються домовитися про кінець війни

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

З'явилися нові подробиці про переговори, які таємно ведуться за спиною у путіна про закінчення війни. Хто ж за цим стоїть, і чого очікувати найближчим часом. путін все ще вірить у свою "спецоперацію", проте наближені до нього чиновники вже почали шукати варіанти, як незабаром закінчити все це. Ведуться таємні переговори із Заходом.

Ціна на гречку може сильно змінитися вже найближчим часом: міністр агрополітики пояснив, що відбувається

Ціни на гречку, скріншот з відео
Ціни на гречку, скріншот з відео

Ціна на гречку продовжують долати позахмарні бар'єри, що змушує українців шукати інші продукти для приготування їжі. Для багатьох не важко було просто відмовитися від надто дорогого продукту, але ціна на нього досі є важелем в економічній ситуації країни. Міністр агрополітики та продовольства України Микола Сольський заявив під час національного телемарафону, що в найближчому майбутньому ціни на гречку можуть сильно впасти.

Оля Полякова знайшла спосіб, як опинитися в "ж*пі" та "срати" на всіх: "Легко"

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами. Вона часто ділиться публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 2,7 мільйона людей. Наразі у Stories Полякова виставила пост артистки Ольги Горбачової з дуже цікавою назвою. Далі обговорюється проблема людей, які не соромляться критикувати владу, військових та зірок шоу-бізнесу, незважаючи на війну.