Український музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" та один із тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук не дуже часто тішить своїх шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі In stagram, де за ним стежить трохи більше 300 тисяч людей.

Святослав Вакарчук на благодійному концерті у Празі зробив дуже зворушливий жест, який довів до сліз усіх присутніх. А в залі, на секунду, зібралося десять тисяч людей. Артист покликав на сцену компанію маленьких українських дітей, які рятувалися від окупантів.

Разом з ними музикант виконав легендарну пісню "Не твоя війна", написану в 2016 році, але яка набула нового сенсу через трагічні події в Україні.

"В мене йшли мурашки по шкірі… І я відчував абсолютну впевненість в нашій Перемозі", - поділився Вакарчук.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Святослав зазначив, що зараз бійці захищають країну саме заради майбутнього цих дітей, які й так вже зазнали чимало болю через росію та її диктатора.

"Наші Діти — це заради них, їхнього майбутнього Україна сьогодні боронить свою землю. Заради них сьогодні наші хлопці та дівчата на фронті ризикують життям і здоров’ям. Заради них…" - написав артист.

Раніше ми писали про те, що Святослав Вакарчук з "Океану Ельзи" оголив свої волохаті груди для всього Берліна: "Вчора зрозуміли"

Як повідомляв Знай.ua, Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи" здійснив мрію незнайомки, затягнувши її на сцену: "Вперше побачили один одного…"

Також портал Знай.ua писав, що Святослав Вакарчук розповів, яким бунтарем був у радянській школі та що витворяв обома руками: "Завжди залишайтесь собою"