Молочна продукція може стати делікатесом: українські виробники спрогнозували стійке зростання цін

Молочна продукція, скріншот: YouTube
Молочна продукція, скріншот: YouTube

Як відомо, у довоєнний час українська молочна продукція завдяки своїй дешевизні довгий час залишалася конкурентною на європейському ринку. Проте у вересні ситуація може змінитися й фахівці прогнозують стійке подорожчання продукції. Це своєю чергою відіб'ється на кінцевій ціні продукції.

Співачка Злата Огнєвіч показала в чому приїхала до українських захисників: "Напевно, вже виросла зі шортів з голою дупою"

Злата Огнєвіч. Фото: скрин відео
Злата Огнєвіч. Фото: скрин відео

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як відомо, не так давно Злата записала та представила нову пісню "Світло", яку вона присвятила працівникам ДСНС. Нещодавно на сторінці в соціальній мережі вона поділилася радісною новиною - її спільна з ДСНС робота вже в ТОП-100 кращих кліпів мережі YouTube. А нещодавно вона приїхала з концертом до українських захисників. На своїй сторінці в соціальній мережі вона поділилася кадрами цієї події.

Київську область можуть атакувати з боку Білорусі, але українські бійці готові до будь-яких сценаріїв – голова КОВА Кулеба

Білоруські та російські військові, фото з вільних джерел
Білоруські та російські військові, фото з вільних джерел

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба попередив українців, що розслаблятися в жодному разі не можна і білоруси, які перебувають так близько до кордону, ще можуть атакувати Київську область. За його словами, лише після перемоги можна буде видихнути.

Андрій Рибак із "Холостячки" зіграв грандіозне весілля і показав як пройшли гуляння: "Зустріла короля".

Андрій Рибак. Фото: скрін youtube
Андрій Рибак. Фото: скрін youtube

Відомий український гуморист, учасник "Ліги сміху", а також першого сезону шоу "Холостячка" Андрій Рибак відіграв грандіозне весілля зі своєю коханою Аліною. Як все пройшло він показав у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Заради своєї коханої Аліни Андрій Рибак відмовився від участі у шоу "Холостячка" та боротьби за серце Ксенії Мішиної.

У Міноборони рф перестаралися із забороненими речовинами і гордо заявили про ліквідацію українського супутника ICEYE

Ігор Конашенков. Фото: скрін youtube
Ігор Конашенков. Фото: скрін youtube

У Росії люблять приписувати собі неіснуючі перемоги, але цього разу вони перевершили самих себе. У міноборони росії явно перестаралися із забороненими речовинами, адже з усією серйозністю заявили про знищення супутника ICEYE силами ППО. Повідомлення опублікував офіційний представник російського оборонного відомства Ігор Конашенков.