Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та відома співачка Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) часто спілкується з шанувальниками в соціальній мережі instagram. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя, за нею стежать 496 тисяч підписників. також співачка із задоволенням спілкується зі ЗМІ

Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, не так давно Злата записала та представила нову пісню "Світло", яку вона присвятила працівникам ДСНС. Нещодавно на сторінці в соціальній мережі вона поділилася радісною новиною - її спільна з ДСНС робота вже в ТОП-100 кращих кліпів мережі YouTube.

А нещодавно вона приїхала з концертом до українських захисників. На своїй сторінці в соціальній мережі вона поділилася кадрами цієї події.

"Знайте, що наші воїни дуже круті! В усіх аспектах 😎🔥 Разом з волонтерами ми робимо все, щоб їх відволікти й розрадити.", - написала вона.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Також світлинами Злати поділилася на сторінці в соціальній мережі програми "ЖВЛ". У коментарях підписники зауважили, що їм сподобався новий образ співачки, зокрема, в одному з коментарів написали:

"Перший раз бачу Огневича в нормальному прикиді. Напевно вже виросла зі шортів з голою дупою."

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла про "темний" бік своєї професії: "Це моторошно".

До слова, Злата Огнєвіч з "Холостячки" зізналась, що поїхала назустріч невідомості: "Але з вірою в найкраще".

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч обурилася через умови утримання полонених бійців з "Азовсталі": "Якась х*ета, так не повинно бути"