Відомий український гуморист, учасник "Ліги сміху", а також першого сезону шоу "Холостячка" Андрій Рибак відіграв грандіозне весілля зі своєю коханою Аліною. Як все пройшло він показав у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Заради своєї коханої Аліни Андрій Рибак відмовився від участі у шоу "Холостячка" та боротьби за серце Ксенії Мішиної. Вже тоді він дав зрозуміти, що його нові стосунки більш ніж серйозні і ось через деякий час настав момент, на який чекали багато шанувальників чоловіка.

Андрій Рибак. Фото: скриншот Instagram
Андрій Рибак. Фото: скриншот Instagram

Так, Андрій Рибак та Аліна зіграли пишне весілля. Гуморист показав, як відбулася урочиста церемонія одруження.

Весілля Андрія Рибака. Фото: скрін instagram stories
Весілля Андрія Рибака. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Були й запальні танці із гостями, а також перший танець молодих, який, як зазначив Рибак, вони репетирували лише 12 хвилин.

Також гуморист показав чуттєвий танець з усією мамою, який є невід'ємною традицією кожного весілля.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Рибак із "Холостячки" розсмішив українців організацією весілля: "Головне, щоб наречена не втекла".

Також наш портал інформував, колишнього Мішину Еллерта, який відпочиває під пальмами, звинуватили у втечі та боягузливості: "Можна все, коли друг Президент".

Крім того, ми повідомляли, Андрій Рибак з "Холостячки" влаштував у спальні "гарячі ігрища" з нареченою: "Майстерно знімаю штани".