Ціни на яблука почали рух вгору, вартість деяких видів починає "кусатися": за якою ціною можна купити фрукт у серпні

Ціни на яблука, скріншот з відео
Ціни на яблука, скріншот з відео

На фоні зростання вартості багатьох популярних продуктів, у ціні зріс й улюблений фрукт багатьох українців. Мова йде про яблука. Нові ціни на овочі та фрукти стали неприємним сюрпризом, адже навіть у сезон їхні ціни не переставали рости. Згідно з даними моніторингу, опублікованими на сайті Мінфін, цінник на яблука теж значно підскочив. Як зазначається, вартість українських яблук значно підскочила – вона зросла із 18,67 грн/кг до 27,66 грн/кг.

Зірка "Орел і Решка" Андрій Бєдняков смачно плюнув в обличчя путіна та всіх росіян: "Можете зривати наші прапори, але..."

Андрій Бєдняков, фото: Instagram
Андрій Бєдняков, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Останні півроку всі думки українців зайняті спогадами про наше спокійне минуле та мрії про вільне майбутнє. Після Дня Незалежності нашої незламної країни хочеться ще більше вірити у перемогу.

"Я намагаюся завжди думати про позитив! Інакше тоді навіщо це все? Така кількість смертей, зруйнованих доль, поранених людей… У нас немає іншого виходу, як розквітати та цвісти на зло всім, – поділився думками телеведучий Андрій Бєдняков в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Війна ще на рік, або Захід почне більш старанно допомагати Україні: прогнози світових експертів щодо війни у ​​наступні 6 місяців

Війна в Україні. Фото: скрін youtube
Війна в Україні. Фото: скрін youtube

За першим сценарієм, війна триватиме щонайменше ще один рік, проте її інтенсивність уже знизилася через безвихідь. Ні путін, ні українці не мають наміру припиняти бойові дії, незважаючи на щоденне пекло в центрі Європи. Однак після захоплення міста Лисичанськ російські злочинці виявилися виснажені, та й українцям потрібен час набратися сил.

Тіна Кароль проникла в пекарню, та показала, як створюються булочки, аж слинка тече: "Які смачні булочки"

Тіна Кароль / скріншот з відео
Тіна Кароль / скріншот з відео

Відома українська зірка, співачка Тіна Кароль показала, як у пекарні відбувається процес появи хліба та булочок. Своїм смачним ароматним відео Тіна змусила ковтати слинки своїх шанувальників. Кароль зробила декілька відео, на які потрапили жінки та чоловіки пекарі. Дівчина показала, як створюють прекрасний український хліб.

Дітей не випускатимуть за кордон: у Держприкордонслужбі пояснили, коли це можливо

Виїзд закордон, скріншот з відео
Виїзд закордон, скріншот з відео

Українським батькам пояснили деталі перетину кордону при забороні виїзду дитини другим із батьків. Передусім, як зауважити ДПСУ, усно це зробити неможливо. Як пояснюють у ДПСУ, згідно з пунктом 5 Порядку уповноважені державні органи можуть надавати доручення про заборону виїзду з України осіб, яких за рішенням слідчого судді, суду тимчасово обмежено у праві виїзду з України, у тому числі тих, до яких застосовано запобіжний захід, передбачений Кримінальним процесуальним кодексом України, за умовами якого передбачено таке обмеження.