Відома українська зірка, співачка Тіна Кароль показала, як у пекарні відбувається процес появи хліба та булочок. Своїм смачним ароматним відео Тіна змусила ковтати слинки своїх шанувальників.

Тіна Кароль має активний фанклуб, який допомагає співачці створювати контент для шанувальників. Цього разу в Instagram Fantiny - так називається офіційний фан-клуб співачки, з'явилося відео, яке зірка зазнімкувала в приватній пекарні.

Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram
Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram

Кароль зробила декілька відео, на які потрапили жінки та чоловіки пекарі. Дівчина показала, як створюють прекрасний український хліб.

Відео Тіни Кароль. Фото: скриншот Instagram
Відео Тіни Кароль. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Незвичне відео здивувало шанувальників, та змусило ковтати слинку, адже навіть через відео аромат булочок та свіжого хліба захоплював уяву.

Відео Тіни Кароль. Фото: скриншот Instagram
Відео Тіни Кароль. Фото: скриншот Instagram

У коментарях не втримались та прокоментували:

"Які смачні мабуть булочки та хліб. І яка прекрасна наша Тіна Кароль", "Уууу! Смачно! Найсмачніше, що може бути. Святий Хліб", "Ох яка ж смачна та булочка", - прокоментували шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Тіна Кароль знайшла в собі єдиний "недолік", але пообіцяла зробити роботу над помилками.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль нагадала, що Україна завжди буде незалежною, незважаючи на мерзенні плани росії.

Також "Знай.ua" інформував, Тіна Кароль розповіла, як особисто була присутня на чужих пологах, а після ридала від щастя.