Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу.

Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram
Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram

Тіна Кароль показала зворушливий момент із концерту у Польщі, де вона виступила з промовою на підтримку України, яка ось-ось відсвяткує 31 річницю Незалежності. Артистка звернулася до поляків, в першу чергу подякувавши їм за допомогу її землякам і попросила їх не звикати до трагічних новин.

Скріншот із Instagram, Тіна Кароль
Скріншот із Instagram, Тіна Кароль

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Зірка наголосила, що зараз у кожного українця нестерпно болить душа через те, що відбувається. Але також вона заявила, що Україна завжди буде могутньою, незламною та красивою.

"Нашу волю, дух та хоробрість не зломити.Україна захищає мир цілої Європи. Ви, народ Польщі, допомагаєте багато, ви даєте надію, що ми не самі в цей складний час", - написала Тіна Кароль.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль розповіла, як особисто була присутня на чужих пологах, а після ридала від щастя: "Цей досвід був уперше"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль забула про Дан Балана і взялася за кар'єру хореографа "Танців зі зірками": "Я була сильно здивована"

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль зробила неймовірний подарунок сім'ї хлопчика з Маріуполя: його листа з окупації вона читала під час концертів