Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу.

Нещодавно Тіна Кароль завела власний Telegram-канал, де обіцяла ділитися яскравими моментами свого життя. І не збрехала - тепер вона почала присвячувати шанувальників у цікаві подробиці буквально в реальному часі.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Артистка вирішила розкрити декілька порад, якими особисто користується, але іноді й нехтує. Вона заявила, що кава з ранку зовсім не бадьорить і навіть навпаки - наганяє втому. Але є ще інші напої, які можуть допомогти "прокинутися".

"Тільки зелений чай, вода. 😂😂 рубрика порадниця )!" - написала Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

А ще співачка зазначила, що на неї чекає довга ніч у дорозі і важкий ранок, який має бути результативним. Також Кароль заявила, що відео для каналу вона поки що знімає погано, але це єдиний її недолік.

"Тим хто спати, Кісс та Лав. Відео знімаю погано, навчусь! Щось я маю право робити погано! 😊😊😊" - жартівливо написала зірка.

Тіна Кароль, скріншот із Telegram
Тіна Кароль, скріншот із Telegram

Раніше ми писали про те, що ніжна Тіна Кароль вперше з початку війни підпустила до себе фотографа так близько: "Саме цього не вистачає"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль від душі посміялася, глянувши на Олю Цибульську, що співає в компанії курочок: "Наскандалила"

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль забула про Дан Балана і взялася за кар'єру хореографа "Танців зі зірками": "Я була сильно здивована"