У важкі хвилини війни кожного українця рятують думки про світле майбутнє чи спогади про мирне минуле.

Наші захисники захищають Україну і нас для того, щоб ми продовжували жити, але іноді так складно встати, втерти сльози і зрозуміти, що життя продовжується, хоч би як це звучало. І ми зобов'язані зробити все, щоб жити в найкращій країні заради тих, хто поклав своє життя за це.

День незалежності, фото: Facebook Вадим Карп'як
День незалежності, фото: Facebook Вадим Карп'як

Останні півроку всі думки українців зайняті спогадами про наше спокійне минуле та мрії про вільне майбутнє. Після Дня Незалежності нашої незламної країни хочеться ще більше вірити у перемогу.

"Я намагаюся завжди думати про позитив! Інакше тоді навіщо це все? Така кількість смертей, зруйнованих доль, поранених людей… У нас немає іншого виходу, як розквітати та цвісти на зло всім, – поділився думками телеведучий Андрій Бєдняков в інтерв'ю Дмитру Гордону. – Там же казяться, коли ми цвітемо, коли в нас пахне, коли в нас смачно... Який класний наш український борщ, шматок сала з цибулею... Я ось пам'ятаю бабусю, село... Приїжджав до неї молодий хлопчик із міста, не хотів залишатися на літо. дядько садив мене біля будинку під величезним деревом і казав: "Андрюша Нікаков, сідай сюди!" Тому що я не міг вимовити своє прізвище і говорив так. І ось я сідав біля дядька, він відрізав собі сало, наливав 100 грамів, насипав гарячого борщу , Мені теж насипав і говорив: "Їж і розповідай". Я запам'ятав це на все життя!

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Андрій Бєдняков, фото: Instagram
Андрій Бєдняков, фото: Instagram

Ведучий проєкту Нового каналу "Де логіка?" зізнається, що такі душевні спогади про дитинство, про сім'ю, про традиції гріють душу найбільше!

"Це для мене Україна! Смачна їжа, люди, класний настрій, – зізнався Андрій Бєдняков. – Ми вміємо жартувати! І маємо продовжувати це робити на заздрість усім. Ми живемо у своїй країні. Як хочемо, так і живемо! Ми маємо найсильнішу націю, яку нікому ніколи не перемогти. Ви можете зривати наші прапори, перекреслювати нашу історію, говорити, що нас створив Ленін та що завгодно. Ми просто посміхатимемося. Усі думки зараз лише про те, щоб Україна розцвіла ще сильніше. Щоби до нас прийшли інвестиції, великий бізнес. Щоб усі розуміли, що вкладати гроші в Україну – це не лише "щоб допомогти", а й "адже це правильно і розумно". Я впевнений в цьому! Головне – пройти зараз цю чорну смугу у нашій історії. Попереду – світло, яке незабаром нам так засяє… Я хочу, щоб кожен у це вірив. Іншого варіанту бути не може!"

Андрій Бєдняков, фото: Instagram
Андрій Бєдняков, фото: Instagram

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" показав, як виглядає справжній провал.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Бєдняков із "Орел і Решка" вирішив повернутися до Маріуполя, місто своє не віддасть.