До 1 вересня залишилось зовсім небагато, тож батьки та учні готуються до школи. Дехто буде вчитися онлайн, а є регіони, де відновлять навчання офлайн. Через війну в Україні здорожчила не лише продукти, але й канцелярія.

За даними онлайн-платформ, шкільний кошик подорожчав на 12%. Найменше коштують лінійки та пенали, найдорожче шкільні рюкзаки. Набори з ручок та олівців може коливатися від 50 до 70 грн, пенал можна придбати за 19 грн, а шкільний рюкзак за 140 грн.

Канцтовари. Фото: скриншот з відео
Канцтовари. Фото: скриншот з відео

На диво, попри застосування у школах електронних щоденників, у мережі паперові щоденники користуються попитом, особливо напередодні вересня.

Також популярними стали рюкзаки та ранці, проте з початком осені попит на ці товари впадуть практично до нуля.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Середні витрати батьків на шкільне приладдя цього сезону зросли на 12% порівняно з минулим роком, до 990 грн.

Канцтовари. Фото: скриншот з відео
Канцтовари. Фото: скриншот з відео

Також збільшились витрати на пакування "тривожного рюкзака", у який входять обов'язкові набори сухих і вологих серветок, води, печива, теплого светра тощо. Школярам, які ходитимуть до шкіл прийдеться носити ці рюкзачки навіть до туалету.

Нагадаємо, ми писали, що чоловік пограбував дружину перед розлученням і залишив їй тільки котів, але дівчина не сумує.

Як повідомляв "Знай.ua" в Україні на е-рецепт переведуть ще одну групу лікарських препаратів, тепер їх купити можна буде лише за електронним рецептом.

Також "Знай.ua" інформував, що пенсіонерам уріжуть пенсії, а на декого подадуть до суду: українцям нагадали про один важливий нюанс.