Вікторія Булітко з "Дізель шоу" пристрасно притулилась до незнайомця: "Будь-яка форма личить"

Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube
Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube

Учасники гумористичного товариства "Дизель шоу" працюють на культурному фронті, щоб допомагати ЗСУ. Так на одному з фотозвітів Вікторія Булітко притулилася до незнайомця, який тримав у руках футболку. Світлиною поділилися у пабліку "Дизель Студіо". Як виявилось, чоловік на аукціоні виграв футболку, запропонувавши за неї 6 тисяч грн. Футболка не проста, на ній підписи всіх акторів шоу.

Безславний фінал для путіна та його покровителів: Подоляк розповів, чим закінчиться війна в Україні

Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube
Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Михайло Подоляк вирішив дати урок історії для росії, зокрема її лідера володимира путіна та наближених до нього особистостей. Він зазначив, що Україна стане місцем безславного фіналу для диктатора, який розв'язав криваву війну, а також усіх, хто підтримує його злочинні дії. Варто зазначити, що на думку експертів, одним із можливих фіналів після перемоги України стане розпад росії на кілька держав через дестабілізацію обстановки всередині країни.

"Ласкаво просимо до Київстару": українка поскаржилася на постійне зникнення грошей з мобільного рахунку

Київстар ТБ
Київстар ТБ

Дедалі більше скарг почало надходити на мобільний оператор Київстар. Зараз українці розповіли про історію, як з мобільного рахунку раптово зникли гроші. Українка зазначає, що мобільний оператор в черговий раз пробив дно. Раніше вона зіткнулася з проблемою, що у неї щомісяця у роумінгу знімали кошти за інтернет, близько п'яти гривень. Цікаво, що все це відбувалося на кнопковому телефоні, де його зовсім не повинно бути.

Оля Полякова натякнула на вагітність: ухопилась за малюка, ледь її змогли відірвати від малечі

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Співачка повернулась в Україну з евакуації та розповіла як скучила за власними матрацами, городом та будинком, який так довго будувала. А після закордонних благодійних концертів вона вирішила заспівати для українців та спустилася в метро. Крім того, Оля привезла до дому двох доньок, а сама тим часом поїхала на гастролі в Грузію. Там вона зустрілася з шанувальницями, а одна з них була разом з немовлям.

"Apple" радить користувачам "iPhone" встановити екстрене оновлення просто зараз: ризик злому занадто великий

Iphone: фото
Iphone: фото

Apple несподівано випустила екстрене оновлення для старих моделей iPhone, iPad та iPod Touch, щоб захистити їх від серйозної помилки безпеки, через яку ваші фотографії та тексти можуть бути зламані. Технічний гігант випустив новий патч безпеки для iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3 та iPod Touch 6-го покоління після того, як виявив серйозне недопрацювання в системі.