Стало відомо про те, які зараз настрої у людей у ​​Росії. На сьомий місяць повномасштабної війни багато хто задумався про те, щоб закінчити життя, адже, мабуть, не бачать світлого майбутнього. При цьому якість психологічної допомоги також залишає бажати кращого.

На одному із порталів молода дівчина вирішила залишити опис того, що вона зараз відчуває. Це були думки про самогубство, але вчинити його не може через почуття самозбереження.

Форум росіян, фото: скріншот
Форум росіян, фото: скріншот

"Давно переслідують думки про суїцид, були спроби, але інстинкт самозбереження дається взнаки, дуже хочу щоб мене вбили, так як почуваюся марною тягарем і ганьбою сім'ї, не хочу більше їх обтяжувати" - зазначає дівчина на ім'я Олександра.

Вона розуміє, що принесе такими своїми діями величезний біль рідним, проте чомусь вирішила, що так буде найкраще для всіх.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Росіяни. Фото: скрін youtube
Росіяни. Фото: скрін youtube

Далі вона зазначила, що вона боїться, і не може знайти найболючіший спосіб. Однак, не це найцікавіше. Найбільше здивував психолог, консультація якого коштує чималих грошей. Він порадив дівчині не боятися.

"Ну якщо ви хочете все одно померти, так зробіть це з користю ... Наприклад, можна піти в армію, служити батьківщині, поїхати кудись у гарячу точку ... або - піти в пожежники або рятувальники. Залишіть про себе пам'ять, як про героя - у вас все вийде! Удачі вам! - написав психолог із Москви.

Форум росіян, фото: скріншот
Форум росіян, фото: скріншот

Тобто, він закликав її все ж таки загинути, замість того, щоб відмовити від фатальної події. Типові лікарі у Росії.

А культ війни у ​​них був завжди, і вони вважають, що це гордо і правильно. З такими людьми ця держава не має майбутнього.

Нагадаємо, що місія МАГАТЕ залишила ЗАЕС: окупанти влаштували справжній цирк спостерігачам

Раніше повідомлялося, що українцям запропонували накопичити на старість, щоб отримати "плюс" до пенсії: у Раді підготували новацію із січня

Також, ЗСУ постійно просуваються на Херсонщині: британці підтвердили контрнаступ