Журналіст Дмитро Гордон розповів, чому доволі чато виступає в ефірі російських політичних ток-шоу.

Про це він зазначив в ефірі одного з телеканалів.

Зокрема, він відзначив, що таким чином виконує певну просвітницьку функцію, якому мало б займатись створене в Україні міністерство інформаційної політики.

Крім того він додав, що вмикається в ефіри російських пропагандистів з великою радістю, адже лише таким чином може донести до звичайних росіян частинку правди про злочини режиму Путіна.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Мені приносить задоволення те, що я висловлюю свою точку зору. Вона категорично не збігається з тим, що чують росіяни на своїх федеральних каналах. Тільки я можу сказати у ефірі пропагандистських телеканалів у прайм-тайм, що Путін – злочинець, що Росія – країна-агресор, що ви всі є винними в тому, що вбито понад 10 тисяч осіб, що ви – негідники. І я це говорю", – зауважив він.

Разом з тим варто відзначити, що раніше Дмитро Гордон розповів, що Україна не зможе перемогти Росію військовим шляхом, однак спільно з країнами Заходу, використовуючи дипломатичний і економічний тиск, вона може змусити Путіна звільнити окуповані території.

"Перемогти Україні Росію військовим шляхом неможливо. Перемогти Росію можна економічним шляхом, коли Україна проведе необхідні реформи і стане економічно привабливою, в тому числі для сусідів, дипломатичним шляхом, і перемогти можна, об'єднавшись з усіма здоровими силами в світі, які можуть змусити Росію надходити за правилами", - вважає Гордон.

Він нагадав, що неодноразово зустрічався з колишнім президентом СРСР Михайлом Горбачовим, а також останнім міністром закордонних справ СРСР, екс-президентом Грузії Едуардом Шеварднадзе, які розповідали про розпад Радянського Союзу.

"Вони мені розповіли дивовижні речі, як Захід на чолі з тодішнім президентом США Рональдом Рейганом змусив Радянський Союз піти на гласність і перебудову. Це було не рішення внутрішніх партійних лідерів", - зазначив журналіст.

Окрім того журналіст вкотре підкреслив, що жоден український президент не ризикне налагоджувати відносини з Росією, поки вона окупує частину території України.

"Будь-який президент, який прийде до влади в Україні, не зможе розвивати відносини з Росією до тих пір, поки російські війська не підуть з Криму і з Донбасу, поки не відновиться суверенітет і територіальна цілісність Української держави. Це ази. Тому що якщо майбутній президент Україна почне налагоджувати з Росією відносини, його зметуть до чортової матері. Причому негайно ... Настрій переважної частини народу України таке, що Росія є агресором ", - сказав журналіст.

Нагадаємо, Кримський міст розвалюється на шматки.

Як повідомляв "Знай.ua", росіянин запропонував Україні угоду по Крим.

Також "Знай.ua" писав, що Путін остогид політикам із ЄС: рішення прийнято, це кінець.

Гордон на каналі "Росія 1": Путін - злочинець!