В кишені Володимира Путіна знаходяться ключі від миру. Про це нещодавно заявив відомий український журналіст Дмитро Гордон в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на російському телебаченні, де йому надали слово.

Гордон зазначив, що російський президент повинен наказати своїм головорізам залишити окуповані території Донбасу і Криму, пише "Обозреватель".

путін
путін

"Тоді, якщо він покається перед державою Україна за завдані страждання і смерті більш ніж 10 тисяч людей, відшкодує збиток економіці, ми будемо найкращими друзями, я в цьому впевнений", - заявив Дмитро Гордон.

Відомо, що пропагандистка Ольга Скабеева відповіла, що "Путін ключі не віддасть, ніхто з Криму не піде, а на Донбас ніхто не заходив".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Далі рух дуже простий: якщо ви не покинете територію України, буде кінець керівництву Росії. Ви не зможете жити в цьому світі, будучи державою-агресором", - продовжив Гордон, нагадавши про слова одного з керівників "Роскосмосу" про тотальну нестачу деталей через санкції. Ви технологічно відстали і повинні розуміти, що без взаємодії з Заходом Росії – кінець. Але якщо ви не підете з України і не залишите її в спокої – взаємодії з Заходом не буде", - підсумував Гордон.

Варто нагадати, що українські підрозділи морської охорони отримали нові кораблі і катери, про що повідомив голова Держприкордонслужби Петро Цигикал. Глава відомства розповів, що для посилення прибережної частині Азовського моря вже побудовано 5 дозорних башт, які обладнають засобами візуального та радіотехнічного контролю. Також Цигикал зазначив, що Держмитслужба спільно з МВС веде переговори з Францією про придбання 22 сучасних патрульних кораблів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що війська в Криму підпорядковувалися не керівникам видів Збройних сил України, а виключно керівнику Військово-Морських сил Чорноморського флоту. Цю інформацію повідомив генпрокурор Юрій Луценко

Нагадаємо, українська армія відправила в Азовське море бойову авіацію: такого повороту Путін не чекав.

Як повідомляв Знай.uа кримчани завили від режиму російських окупантів: при Україні було краще.

Знай.uа писав, у Зеленського стало менше конкурентів: "будівельник десятиліття" Яценюк раптово злився.