Українські супермаркети оновили ціни на популярний продукт – цукор. Якщо порівнювати із серпнем, у вересні подорожчання становило 3 гривні за кілограм. Які цінники на цукор виставлені зараз, розповідає портал "Мінфін".

Рівень інфляції в Україні продовжує зростати, а разом із ним піднімаються і ціни на різні товари, у тому числі на продукти харчування. Дорожчають як продукти першої необхідності, так і інші позиції. Так, разом з іншими продуктами помітно додав у ціні й цукор.

Цукор / скріншот з відео
Цукор / скріншот з відео

Середні ціни на цукор минулого місяця сягали 31,35 гривні за кіло, а зараз продукт помітно подорожчав – до 34,78 гривні за кіло.

Вартість цукру. Фото: скрін minfin
Вартість цукру. Фото: скрін minfin

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Найдорожчий цукор, за даними Мінфіну, продається в мережах супермаркетів Метро - по 35,74 гривні за один кілограм. Найдешевше можна закупитись у мережі Ашан, де цукор пропонується по 33,90 гривні за кілограм. Водночас Varus пропонує продукт за 34,70 гривні за кіло.

Варто зазначити, що в уряді прогнозують подальше зростання інфляції, тож подорожчання продуктів продовжиться і наступного року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на свинину можуть пробити новий максимум, прогнози не втішають: тепер купувати на свята або знижки.

Також наш портал інформував, що українці, які залишилися без дому, продовжують отримувати платіжки за газ: у Мінітеграції пояснили, що робити в таких випадках.

Крім того, інформаційний портал Знай писав, українка поскаржилася на якість послуг в "Укрпошті", незважаючи на стрімке зростання цін: "Бабки з брудним волоссям та обшарпаним манікюром".