На полицях супермаркетів ціни на рибу приємно здивували: скільки просять за кіло.

На тематичному сайті збирають актуальну ціну на продукти харчування у популярних супермаркетах країни. Так стало відомо, що ціна живого коропа із серпня впала понад 10 грн. У серпні за коропа просили у середньому 128,24 грн., а у вересні середня ціна складає 117,90 грн.

Жива риба в супермаркеті. Фото: скриншот з відео
Жива риба в супермаркеті. Фото: скриншот з відео

Улюблений екстрасенс українців Макс Гордєєв похвалився, що став батьком: "Дуже схожий на Вас"

Український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який став відомим після перемоги у шоу "Битва екстрасенсів", зізнався, що став батьком. Декілька фото, на яких тримає пакунок у теплій пелюшці, і з любов'ю дивиться на нього. На іншому фото Макс показує свого "синочка" і зізнається, що став справжнім батьком.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Родичі загиблого під Ізюмом героя впізнали чоловіка за аксесуарами та татуювання: "З браслетами не розлучався з 2014"

Днями весь світ облетіла фотографія жертви російської агресії у Харківській області. Кадр із практично засохлою рукою та українським браслетом став ще одним символом нашої боротьби з тероризмом. Останки 36-річного героя України Сергія Сови із міста Нікополь впізнала дружина. Все завдяки татуюванню, яке було у чоловіка на всій руці.

Сергій Сова, фото: вільне джерело
Сергій Сова, фото: вільне джерело

Олег Псюк із "Kalush" зізнався, чи готовий продати свою дівчину за соковитий бургер: відповідь очевидна

Відомий український реп-виконавець і лідер гурту Kalush Олег Псюк нещодавно показав усім свою кохану Олександру, проте вона швидко "увійшла до смаку" і активно розвиває соціальне життя. Парочка іноді розміщує спільні знімки та відео. На цей раз вони зняли кумедний TikTok на актуальну тему любові до McDonald's.

Олег Псюк з дівчиною, фото з Instagram
Олег Псюк з дівчиною, фото з Instagram

Ручні "республіки" колаборантів оголосили про референдуми: "ЛНР", "ДНР" та Херсонські гауляйтери

Одним із перших заявив про це так званий голова "ДНР" Пеніс Душилін. Майже одразу його підтримали ручні мавпи Луганщини та Херсонщини. Згодом приєдналися й колаборанти Запоріжжя. Як повідомляється, так звані референдуми мають пройти під дулами рашистів 23-27 вересня.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube