Актори "Дизель шоу" показали, що буває з колаборантами на окупованих територіях: "Не завжди вдається знайти"

"Дизель шоу", фото: Instagram
"Дизель шоу", фото: Instagram

"Дизель Студіо" артисти розкрили таємницю нових пригод у випуску, що очікується. Вони підготували історію про те, що трапляється з колаборантами на окупованих територіях. Акторами нової історії від гумористів стали Євген Гашеков, Єгор Крутоголов та Олександр Бережок. хто з них грав колаборанта, а хто фсб-шників здогадатися не важко — судячи з одягу. У акторів досі існує власне бачення росіян та українців, таких собі простаків у сорочках на розпашку.

В Україні з'явиться новий завод боєприпасів спільно з країною НАТО: наближаємо своє членство в Альянсі з кожним днем

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Багато подробиць щодо цього рішення поки що немає. Відомо лише те, що Укроборонпром будує боєприпасний завод разом із країною-членом НАТО. Тобто Захід продовжує підтримувати Україну одразу в усіх напрямках, і мають намір продовжувати співпрацю навіть після закінчення війни. Це вже друге таке підприємство, про будівництво якого було досягнуто міжнародних домовленостей. Крім того, було укладено спеціальний договір.

Хто з українців не отримає пенсію: кого стосується ця норма

Пенсіонери, фото: Знай.ua
Пенсіонери, фото: Знай.ua

Багатьох українців цікавить, що буде зі стажем, який вони набули, працюючи в інших країнах і чи можуть вони зараз розраховувати в Україні на якісь виплати. Фахівці ПФУ пояснили, що набутий стаж підсумовується, проте необхідне виконання наступної умови - після досягнення 65-річного, щоб вийти на пенсію необхідно мати не менше, ніж 15 років сумарного стажу.

Потап розкрив правду про життя з окупантами в Ізюмі - крадені унітази лише початок: "Трусів не могли купити"

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Чоловік Насті Каменських не з'являвся в Україні від початку повномасштабної війни, розпочатої рашистами 24 лютого 2022 року. Проте нещодавно все ж таки повернувся до Києва. На відео чоловіка Насті Каменських жінка з велосипедом розповідає про те, що росіяни крали усе. І навіть згадала, що про унітази та пральні машини – це чиста правда. Вони крали навіть ношені труси та ліфчики жіночі. Усе забирали.

Росіяни не оцінили приколів путіна про мобілізацію, а квитків для втечі з країни не залишилося: "Імпічмент президенту"

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

Вранці середи, 21 вересня, російський диктатор путін прийняв рішення оголошувати про часткову мобілізацію на росії. При цьому налякав він більше своїх громадян, ніж українців. Чутки про те, що путін може оголосити мобілізацію, з'явилися напередодні ввечері. Пов'язане таке рішення із проведенням "референдумів" на окупованих територіях, а також колосальними втратами. Мабуть, диктатор думав, що народ продовжить підтримувати будь-яке його збожеволіле рішення, але, як показують коментарі, це далеко не так.