Відомий продюсер і виконавець Олексій Потапенко поділився невеликим відео в Instagram, в якому було розкрито правду про життя з окупантами в Ізюмі, який раніше був окупований.

Чоловік Насті Каменських не з'являвся в Україні від початку повномасштабної війни, розпочатої рашистами 24 лютого 2022 року. Проте нещодавно все ж таки повернувся до Києва.

Олексій Потапенко, фото: Instagram
Олексій Потапенко, фото: Instagram

"Ізюм... Покидьки", - пише Олексій у публікації.

На відео жінка з велосипедом розповідає про те, що росіяни крали усі. І навіть згадала, що про унітази та пральні машини – це чиста правда. Вони крали навіть ношені труси та ліфчики жіночі. Усі забирали. Чашки, кухлі, ложки, килими, доріжки. Все, що на полицях було - жіноча білизна, і то позабирали. І це лише мала частина того, що взагалі бачили люди.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Потап та Настя Каменських, фото: Instagram
Потап та Настя Каменських, фото: Instagram

"Це сміття, хвороба і відходи на нашій землі! Потрібно переробити їх і знищити, щоб і сліду не було", "Це просто єдине, на що вони здатні", "Так добре з 8 років років жили, що трусів не могли купити, навіть ношених!", "Жах... що за народ?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських після повернення Потапа в Україну показала, як за "спекою" нудьгує інший хлопець: "Пограємо і головне..."

Як повідомляв "Знай.uа", Потап після 7 місяців відсутності повернувся допомагати Україні на всіх фронтах: "Приїхав додому, видихнув"

Знай.ua писав Потап присвятив пісню головному кремлівському пропагандисту: "Черговий хіт"