Перший місяць осені добігає кінця, а це означає, що настав час дізнатися про те, що на всіх нас чекає в жовтні 2022 року.

Якщо врахувати всі затемнення, то місяць на нас чекає непростий, але хто попереджений - той озброєний, тому давайте мотати на вуса поради астрологів.

Овен

Овен
Овен

В Овнів очікується дуже стабільний місяць. У жовтні у них буде багато часу для самоаналізу, наполегливої ​​праці та любовних пригод. З 23 жовтня представникам цього Знаку необхідно сфокусуватися на особистих справах і забути на якийсь час про оточуючих, бо планети і зірки стануть трохи менш позитивними, але до цього моменту краще зберігати активність. Фінансова сфера та сфера роботи стануть основними на початку вересня. В амурних справах Овнам пощастить, тож краще частіше звертати увагу на прохання про допомогу з боку другої половинки. Планети можуть позбавити Овнів удачі, якщо ті виявлятимуть егоїзм.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Телець

Телець
Телець

13 жовтня Тільцям доведеться боротися з нестачею енергетики та поганим настроєм. Емоції тільки заважатимуть. Холодний розрахунок має стати сильною стороною людей цього знаку Зодіаку. Тільки спокійні та розважливі Тільці зможуть стати багатшими, успішнішими у фінансовій, діловій та любовній сферах. Зірки радять чіплятися за будь-яку можливість у першій половині місяця. З 14 жовтня розпочнеться період великої удачі та енергетичного розквіту планет. Єдине, що може завадити Тельцям досягти успіху — це негативні програми, сумніви та страхи. Також корисно буде прислухатися до порад близьких людей, другої половинки та найкращих друзів.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

До 13 числа включно енергетика планет буде дуже творчою та гармонійною. Це означає, що у першій половині місяця Близнюкам посміхнеться везіння. Наприкінці другого місяця осені бажано не давати волю почуттям та страхам. Не варто часто бути скромними: настав час подумати про себе та свою родину, про майбутнє та добробут близьких. Період ідеальний для покупок, придбання подарунків, розваг, зміни обстановки та подорожей. Це ідеальний місяць для фінансової активності, вкладення коштів, зміни роботи та підписання важливих паперів.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Ракам у жовтні краще бути обережними та тримати себе в руках. Планети та зірки будуть плавно змінювати свою енергетику та настрій. Найсприятливіший період - з 13 по 24 число. У цей час на перший план мають вийти такі сильні якості Раків, як цілеспрямованість та відповідальність. Багато людей можуть відчути, як втрачають контроль над ситуацією. Це має розігріти в них ще більший ентузіазм. Зірки радять бути щедрими і добрими, особливо в періоди слабкості планет - з 1 по 12 і з 25 по 30 число. На початку та наприкінці місяця Ракам потрібно буде більше відпочивати і не ризикувати зайвий раз, спілкуючись із агресивними людьми чи хапаючись за нездійсненні завдання.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Час динаміки минув: тепер у Львова настає спокійний і спокійний етап у житті, тому жовтень краще витратити на домашні справи, на близьких людей, відпочинок та розваги, кохання та романтику. Це прекрасний період для нових знайомств і початку стосунків, тому що спокійні зірки та планети не дозволять емоціям затуманити розум і закохатися не в ту людину. Через спокій планет може періодично наставати час апатії та порожніх переживань. Краще відпочити як слід від складних справ. В ідеалі цим людям можна взяти відпустку, особливо наприкінці вересня, коли планети стануть трохи негативними та непередбачуваними.

Діва

Діва
Діва

Дівам необхідно в жовтні подивитися на все з іншого боку. Можливо, навіть минулі помилки та невдачі підуть на користь. Великий успіх у роботі та любові стане джерелом нових обов'язків і зобов'язань. У жовтні краще не забувати про те, хто був поруч у важкі моменти: настав час повернути борг, відплативши людям добром. Другий місяць осені ідеально підходить для спілкування з приємними людьми та нових знайомств. До 13 числа включно пошуки другої половинки проходитимуть на ура. Далі можуть виникнути деякі труднощі через зниження самооцінки, втрату впевненості, поганий настрій.

Терези

Терези
Терези

У жовтні їх можуть відвідати погані думки, страхи та невпевненість. До 13 числа ймовірність зустрічі з негативними думками дуже велика, але потім настане період спокою та удачі у всіх сферах життя. Особливо це стосується амурної сфери. Навіть незважаючи на це Терезам потрібно вміння йти на компроміси. Саме це і стане їхньою головною зброєю. В інших сферах Терезам варто хапатися за будь-яку можливість. Настав час присвятити якомога більше часу праці, справам, обов'язкам по дому та на роботі. Можливі значні грошові надходження, підвищення, успішні угоди. Зірки радять довіряти лише самим собі у жовтні, бо люди можуть стати черствими та злими.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Жовтень стане дуже продуктивним та спокійним місяцем для Скорпіонів. Зупинятись на досягнутому зараз просто не можна. Скорпіони можуть втілити свої мрії у реальність. Тому найкраще натиснути на педаль газу сильніше. Світ кохання для людей цього знака зміниться на краще. Навіть якщо проблеми будуть підстерігати Скорпіонів на кожному кроці, не можна просто вийти з гри, усамітнюватися, нудьгувати. Сварки чи розбіжності бувають у всіх пар, друзів, родичів та колег. Людину багато в чому визначає те, як вона може справлятися зі своєю імпульсивністю.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

У Стрільців настає час, коли визначальну роль у становленні везіння грають думки та впевненість у собі. Не можна допускати появи таких думок, тому що це буде дуже гарний період для спільних справ, спілкування та початку нового розділу у відносинах. Негатив зашкодить і тим, хто поки що перебуває у пошуках кохання. Фінансові операції купівлі та роботу можна не припиняти, тому що цей період хороший для прийняття важливих рішень. Варто пам'ятати і про відпочинок. Частину грошей бажано витратити на отримання нових емоцій чи розваг.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

У жовтні на представників цього знака Зодіаку чекає зустріч із непростим вибором. Невпевненість і знервованість погіршать ситуацію, тому краще не перенапружуватися, не перевантажувати себе роботою. У вересні можна дізнатися про щось важливе, провести глибокий самоаналіз. Труднощі покажуть Козерогам їхні слабкі сторони, і після 18 числа, коли ситуація зміниться на краще, важливо зайнятися своїми вразливими місцями. Зараз усі негативні думки будуть зайвим тягарем, який тягне на дно і не дозволяє йти далі. У фінансових справах Козерогам краще спиратися на обережність, бути собою, довіряти своїм принципам та шостому почуттю.

Водолій

Водолій
Водолій

Водоліям варто навчитися розпізнавати знаки долі. Щастя в жовтні буде приховано серед різних дрібниць, які помітити часом не так просто. Представникам цього знака рекомендується розвинути уважність. З 18 жовтня розпочнеться період великої удачі, особливо в амурній сфері. Можна буде сміливо планувати спільні справи на майбутнє та призначати романтичні побачення на кінець місяця. Пошуки кохання теж увінчаються успіхом, якщо Водолії будуть досить відкритими та товариськими. Будь-які сумніви та скептицизм позначаться на результатах, тому потрібно повірити у себе.

Риби

Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net
Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net

Рибам зірки та планети радять творити добро у жовтні, бути відкритими та готовими протягнути руку допомоги. З 14 числа для Риб настане час успіху, тому що енергетика планет та зірок буде більш гармонійною. У першій половині місяця доведеться виявити обережність. У другій половині жовтня необхідно розслабитися та насолоджуватися всім, що відбувається довкола. Можна навчитися знаходити у всьому свої плюси, не звертаючи уваги на якісь негаразди. Це час легкості, веселощів, розваг та отримання яскравих емоцій, які грітимуть душу всю осінь.