Основним продуктом на столах багатьох українців є хліб. Дехто за старою радянською звичкою навіть макарони та пельмені їсть із хлібом.

А ціни на цей продукт стають все вищими, і вищими. Що ж чекає на українців із хлібобулочними виробами та борошном далі? Супермаркети оновили ціни на 1 жовтня 2022 року, а ми ділимося ними з нашими читачами, щоб ви могли планувати свій похід до магазину та розписувати бюлджет.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Станом на суботу, 1 жовтня, на полицях АТБ, наприклад, можна придбати хліб торгової марки Агробізнес білий посипаний маком за ціною 19,90 грн за 0,6 кг. Agrola Стрилецький коштуватиме 23,90 грн за 0,7 кг.

Ціни на хліб в АТБ
Ціни на хліб в АТБ

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В Ашані грузинський хліб продається за ціною 20,50 грн/400 р. Батон Цар хліб торгової маки Нива можна придбати за 11,90 грн за 250 р.

Ціни на хліб в Ашані
Ціни на хліб в Ашані

На полицях Мегамаркету вартість хліба торгової марки Ольховий Зернятко складає 28,50 грн/350 р. КиївХліб Бархатний нарізка – 33,20 грн/350 г.

Ціни на хліб у Мегамаркеті
Ціни на хліб у Мегамаркеті

Ціни на борошно

В АТБ кілограм борошна "Розумний вибір" коштуватиме 15,80 грн/кг. Торгова марка Хуторок пшенична продається за ціною 91,50 грн/5 кг.

На полицях Ашан борошно власної марки коштуватиме 23,00 грн/кг. Хутір вищий сорт – 113,90 грн/5 кг.

А ось у МегаМаркеті за кілограм борошна торгової маки Хуторок доведеться віддати 21,60 грн. Два кілограми продаються за ціною 42,80 грн. Вартість борошна Серпень кукурудзяний складає 30.60 грн/кг.

Ціни на борошно в АТБ
Ціни на борошно в АТБ

Нагадаємо, що на Новий рік без "Олів'є": ціни на курячі яйця злетіли до небес, тепер тільки буряки з часником.

Раніше ми повідомляли, що в Україні подорожчав найбільш ходовий і невибагливий овоч: засмажка, салат та супчик втратять смак.