Овен

Овен
Овен

Намагайтеся раціонально розподілити сили з понеділка по неділю. На цьому тижні вас може супроводжувати успіх у пошуках роботи та оформленні документів. Творчість на самоті дозволить підвищити самооцінку. Тиждень може стати міцним фундаментом кар'єрного зльоту. Щоб успішно втілити в життя задуми та плани, вам доведеться стати поступливішими та дипломатичнішими. У понеділок можливе виконання навіть найнеймовірніших бажань. У середу бажано звернути увагу на взаємини із колегами.

Телець

Телець
Телець

Перша половина тижня буде бідна на події, тому вона дуже підходить для відпочинку. Саме час чимось побалувати себе. У вівторок краще не висловлювати вголос своїх міркувань про тих, хто старший за вас або вище за становищем. У другій половині тижня не рекомендується провокувати конфлікти. У четвер постарайтеся не метушитися, бо цей день сприяє вдумливій і спокійній праці. Заняття улюбленою справою допоможе вам не витратити, а нагромадити сили. У п'ятницю бажано зайнятися генеральним прибиранням квартири.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Якщо ви не витрачатимете свої розумові здібності на несправжні дрібниці, то зможете впоратися з багатьма важливими завданнями. Бажано не перенапружуватися. Надайте подіям можливість йти своєю чергою. У понеділок не варто розпочинати нових справ та не планувати серйозних зустрічей. У вівторок краще не показувати оточуючим купецьких замашок, якщо такі є у вас. У четвер будуть вдалими ділові поїздки та відрядження. Друга половина тижня буде продуктивнішою, ніж перша. У п'ятницю ви зможете впоратися з наболілою проблемою, яка заважала вашому поступу вперед.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Приплив енергії у понеділок вас просто окрилить. У цей день багато вийде, якщо правильно розподілити сили з самого ранку. Четвер може виявитися досить неоднозначним днем: можливі інтриги, поширення пліток. Що надходить інформацію необхідно перевіряти ще раз. А ось п'ятниця хороша для початку справ – як великих та важливих, так і незначних. На вихідних сприятливий початок шляху: постарайтеся вирушити хоча б у короткочасну подорож.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Цей тиждень може стати сприятливим часом для перегляду системи цінностей, а також для втілення теорії в практику. Намагайтеся оцінювати відносини з погляду далекої перспективи. Події цього тижня відгукнуться у віддаленому майбутньому. У понеділок можливі прорахунки на роботі, пов'язані не з вашою некомпетентністю, а зі втомою. У середу у планах можуть відбутися суттєві зміни. У четвер для вирішення проблем, що накопичилися, знадобиться старанність і тривала, копітка робота - не рубайте з плеча.

Діва

Діва
Діва

Життя, схоже, стає райдужним. Варто ловити момент та радіти буттю. Проблеми теж можуть виникнути на шляху, але не треба їх побоюватися. Ви можете одночасно проявити ввічливість та наполегливість, а саме це – дорогоцінний ключ до успіху. У середу, мабуть, варто зібратися і відстояти свої права на роботі, не втрачаючи при цьому власної гідності. Цього тижня успішною буде боротьба зі шкідливими звичками: ви не лише впораєтеся з ними, а й допоможете іншим людям. Неділя обіцяє масу позитивних емоцій та вражень.

Терези

Терези
Терези

Тиждень обіцяє бути насиченим, причому найрізноманітнішими справами. У вас може зникнути на якийсь час інтерес до питань кар'єри – замість неї на перший план може вийти прагнення до особистої свободи або хоча б до ілюзорного відчуття її. Можливо вам захочеться відчути себе вільним художником. Постарайтеся не впадати в крайнощі і не уникати справ далеко і надовго, тим більше що тиждень сприятливий з професійної точки зору - у цей час усі питання вирішуватимуться легко і швидко.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Цього тижня вам можуть зробити перспективну ділову пропозицію, яка відкриє вам нові можливості. У середу постарайтеся не ігнорувати зауваження начальства, навіть якщо ви не з усім погоджуєтесь. Якщо ви уважно слухатимете і чутимете оточуючих, то зможете досягти згоди та взаєморозуміння навіть із найнезговірливішими людьми. Постарайтеся своєчасно виконувати взяті зобов'язання - і вам легко уникнути багатьох непорозумінь. Зосередженість дозволить вам володіти ситуацією, тоді багато справ ви зможете завершити в намічені вами терміни.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

З початку тижня вам слід уникати людей зі злим характером і негативним ставленням до життя, оскільки ви можете зазнати їх негативного впливу. На роботі можлива скрутна ситуація, за якої найкраще вдатися до допомоги колег. У другій половині тижня ви, мабуть, розриватиметеся на частини, щоб встигнути одночасно на кілька важливих зустрічей. Починаючи з вівторка, сприятливі далекі поїздки та подорожі, причому не тільки з розважальними, а й з пізнавальними цілями. Намагайтеся залагоджувати сімейні справи у другій половині тижня.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Постарайтеся не відмовляти допомоги людям, які до вас звертаються. Ви здатні привернути увагу оточуючих, поєднуючи оптимізм і гнучкість у поведінці, - і цього тижня така стратегія дасть свої плоди. У спілкуванні з діловими партнерами вам знадобляться такі якості, як терпіння, поступливість та вміння реально оцінювати ситуацію. У понеділок зверніть пильну увагу на інформацію, що надходить. У середу, у разі потреби, ви можете розраховувати на дружню допомогу. Субота хороша для поїздок та подорожей, відряджень. А в неділю краще не робити нічого нового.

Водолій

Водолій
Водолій

Цього тижня поринете в роботу - розберіться з справами, що накопичилися. Не провокуйте своїми діями та висловлюваннями невдоволення оточуючих. Вам доведеться відповідати за свої старі вчинки. Робіть для інших тільки те, що зробили б собі, і не займайтеся самообманом. Можливі напружені поїздки та зустрічі. У понеділок Ви можете розраховувати на допомогу друзів. У вівторок, середу та четвер бажано не починати нічого нового та не виносити на подання начальству свої плани та проекти. У п'ятницю вдалі поїздки та відрядження.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

На цьому тижні у вас може з'явитися можливість придбати знайомства у раніше недоступних для вас сферах. Однак будьте обережнішими, оскільки ваш натиск може викликати протидію з боку можливих партнерів. Перед тим, як зав'язувати контакти, поясніть свої цілі близьким людям, інакше можете отримати як реакцію спалах ревнощів. У другій половині тижня вас можуть відвідати чудові ідеї, а володіння важливою інформацією привабить до вас багато прихильників – навіть із опозиційного табору. Неділя - чудовий день для позбавлення від непотрібних комплексів та страхів.

Нагадаємо про гороскоп на жовтень 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Водолії у пошуку кохання, а Тельці зможуть стати багатшими.