Через війну, яку розгорнула російська федерація на теренах України, страждає інфраструктура та знецінюється національна грошова одиниця, це вже призвело до подорожчання на понад 20% харчові продукти.

Роботодавці не стоять на місці, та враховуючи кон'юктуру ринку, починають пропонувати дедалі вищу зарплату. Нещодавно роботодавці запропонували водіям таксі зарплату майже 50 тис грн. Таку вакансію опублікували на порталі з пошуку роботи.

Пошук роботи, написання резюме, ілюстративне фото: pixabay.com
Пошук роботи, написання резюме, ілюстративне фото: pixabay.com

В Україні відкрили вакансію водія в таксі на автомобілях бізнес-класу із зарплатою від 28 до 48 тисяч гривень. Роботодавець пропонує працювати за відсотками з виконання плану разом із бонусами й преміями.

ІТ-компанія відкрила конкурс для декількох нових партнерів-водіїв, яким обіцяють роботу винятково на комфортабельних автомобілях бізнес-класу не старше 2017 року: Toyota Camry, VW Passat, Lexus ES, Ford Fusion Hybrid, які мають:

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще
  1. автоматичну коробку передач;
  2. якісне німецьке ГБО;
  3. повноцінний клімат-контроль та підігрів передніх сидінь.

Роботодавець підкреслив, що план не прив'язаний до кількості поїздок та часу, важливим є тільки загальний фінансовий показник.

Ми шукаємо порядного, адекватного та ввічливого водія, який цінуватиме автомобіль, як свій та розуміти що сервіс – це ключова особливість роботи у перевезенні клієнтів, - додали у вакансії

Нагадаємо, ми писали, що "Ощадбанк" блокує українцям зарплатні картки: "Залишаючи без коштів для існування".

Як повідомляв "Знай.ua" хто з українських пенсіонерів може отримати 10 окладів за раз: пояснення експерта.

Також "Знай.ua" інформував, що у Мінсоцполітиці наголосили, що зміниться для отримувачів субсидій.