Стало відомо, скільки відсотків американців підтримує передачу озброєння Україні, незважаючи на неймовірно високу ймовірність ядерної загрози.

Про це свідчить опитування Reuters/Ipsos.

Справа в тому, що майже три чверті американців говорять про те, що США мають і надалі підтримувати Україну, незважаючи на всі загрози з боку диктатора путіна. Ніхто не планує сприймати серйозно слова збожеволілого, і навіть страшилки про застосування ядерної зброї нікого не злякали.

Соцопитування, фото: скріншот із відео
Соцопитування, фото: скріншот із відео

Із цим у США погодилися як демократи, так і республіканці. У соцопитуванні взяло участь близько 1005 осіб, і 73% з них погоджуються з тим фактом, що Сполучені Штати Америки повинні допомагати Україні до останнього, доки не буде ліквідовано російську агресію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

При цьому демократи в цьому плані більше дають підтримки для України та її народу, ніж республіканці - 81% проти 66% відповідно.

Військові американці, фото: youtube
Військові американці, фото: youtube

Варто зазначити, що за вісім з половиною місяців війни адміністрація місцевого президента Джо Байдена виділила не менше 16,8 мільярда доларів допомоги. Але це не кінець, і поставки всього цього тривають, і незабаром повинен буде заробити ленд-ліз.

Опитування Reuters/Ipsos показало, що більшість американців – 58% – заявили, що бояться, що країна рухається до ядерної війни з Росією. А 65% стурбовані тим, що війна може загостритися, якщо Україні буде надано зброю більшої дальності, яка може вразити Росію.

Американці, фото: Sun Sentinel
Американці, фото: Sun Sentinel

Нагадаємо, що в маршрутках більше не зможуть "ґвалтувати" вуха пасажирів шансоном: набула чинності офіційна заборона

Раніше повідомлялося, що субсидії надаватимуться по-новому: у Мінсоцполітики розповіли про важливі зміни

Також, в Україні знову зросла фінансова допомога для вагітних