На українських АЗС трохи впали ціни на бензин, але вартість автогазу продовжила зростати. Про це свідчать дані моніторингу Консалтингової групи А-95, які опублікував портал "Мінфін".

В Україні трохи подешевшав бензин А-95 преміум, середня ціна на який станом на 7 жовтня становить 50,14 гривні за один літр, що на 1 копійку дешевше, ніж було напередодні. Бензин А-95 продають у середньому по 49,40 гривні літр, що на 2 копійки дешевше, ніж було. Водночас опустилися ціни і на бензин А-92 – до 47,71 гривні за літр, що на 10 копійок менше.

АЗС, фото: скріншот з відео
АЗС, фото: скріншот з відео

Середні ціни на дизельне паливо без змін – 53,22 гривні за один літр. Водночас, автомобільний газ продовжує дорожчати і вже пропонується по 26,40 гривні за літр, що на 7 копійок дорожче.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, експерти прогнозують, що вже в найближчому майбутньому ціни на українських АЗС помітно зміняться. Паливо подорожчає щонайменше на 2 гривні за кожен літр. Процес підвищення цін вже запущено, але повноцінну картину водії побачать уже за кілька тижнів.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на бензин та повернення дефіциту: як АЗС намагаються заманити клієнтів знижками на дороге паливо.

Також наш портал інформував, як зміняться ціни на пальне після повернення Володимиром Зеленським акцизи: детальна аналітика.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав .