Автомобільний газ все ще залишається найдоступнішим видом палива на українському ринку, але продовжує стрімко дорожчати. Як змінилися цінники на АЗС, показують дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

У період з 7 по 10 жовтня середні ціни на скраплений газ у мережах АЗС підвищилися на 12 копійок – до 26,52 гривні за один літр. При цьому консолідована мережа "Привату" підняла ціну на 0,21 гривні за кожний літр. На станціях автогаз пропонується за ціною 25,59–25,81 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

На станціях Socar автомобільний газ додав у ціні відразу 50 копійок і пропонується за ціною 26,98 гривні за один літр. Мережа WOG підняла ціни на 13 копійок – до 27,03 гривні за кожен літр. В інших мережах, таких як KLO, U.GO, UPG, VostokGaz, Mango Катрал та Motto автогаз піднявся у вартості від 6 до 40 копійок за літр.

ціни на автогаз, скріншот з відео
ціни на автогаз, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Варто зазначити, що в період з 30 вересня до 7 жовтня підвищилися ціни і на оптові партії автогазу. Цей вид палива додав у вартості 1030 гривень за тонну та пропонується по 45 450 гривень за тонну.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на бензин та повернення дефіциту: як АЗС намагаються заманити клієнтів знижками на дороге паливо.

Також наш портал інформував, як зміняться ціни на пальне після повернення Володимиром Зеленським акцизи: детальна аналітика.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.